FOTBAL  »  Superliga  »  MINISTERUL APĂRĂRII NAȚIONALE

Anunțul așteptat de fanii Stelei a venit! Ministrul Apărării Naționale a reacționat în urmă cu puțin timp

Articol de GSP - Publicat sambata, 16 aprilie 2016 15:59

Ministrul Apărării Naționale, Mihnea Motoc, a anunțat că documentația privind procesul de reabilitare și modernizare a stadionului Ghencea urmează să fie depusă în scurt timp.

Acesta anunță că formația lui Gigi Becali ar putea folosi însă terenurile de antrenament și se discută intens pentru a se ajunge la o înțelegere.

"Normalitate, respect şi pasiune pentru perfomanţa fotbalistică a Stelei. Sunt lucrurile pe care mi le doresc atât eu cât şi Ministerul Apărării Naţionale. Apreciez mesajele primite de la suporteri, pentru care le mulţumesc.

Documentaţia necesară procesului de reabilitare şi modernizare a stadionului urmează a fi depusă la Compania Naţională pentru Investiţii în cel mai scurt timp.

Luăm în calcul utilizarea terenurilor de antrenament de către echipa de fotbal şi încercăm să găsim cât mai rapid soluţii concrete, cu respectarea legislaţiei şi în beneficiul sportului românesc" Mihnea Motoc pe Facebook.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (66)
steaua_fara_nume
steaua_fara_nume  •  16 Aprilie 2016, 19:49
Postat de ungurul_vesel pe 16 Aprilie 2016, 19:08

CFR are stadion personal, construit din bani privati si nu cersit de pe la alte echipe. Tu nu o sa apuci sa vezi asa ceva la fcsb.Repet inca odat special pentru tine- fcsb este un club de milogi.Vrem stadion, vrem baza de antrenament, vrem juniori ca nu avem cu ce sa jucam in YL daca ajungem in CL, vrem jucatori ca noi suntem clubul lui becali.

ba o sa vada ..dupa ce cara toti copaceii din padure ....le face nea jiji un teren de joaca ultra modern ...le pune si tablete sa nevigheze pe gsp :))))))))))))))))))))))))

steaua_fara_nume
steaua_fara_nume  •  16 Aprilie 2016, 19:47
Postat de potera pe 16 Aprilie 2016, 18:53

Tu nu stii sa citesti? Sau esti atat de fudul si le stii pe toate? Unde si-a inregistra trupa "Ultimu' Nivel" numele pentru a fi protejat? Poftim, la OSIM? Care e marca trupei respective? "Ultimu' Nivel". Acum intelegi cum devine cu marcile si unde se inregistreaza?

ce trupa bre ??? viorica de la clejani ....ma faci sa rad ...vorbim de echipe de fotbal ....nu trupe de comando sau muzica ... daca ati inregistrat la osim '' palmaresul '' ...AM O INTREBARE ...ATI INREGISTRAT SI MECIUL VOLUNTARI -FCSB 3-1 ????

ungurul_vesel
ungurul_vesel  •  16 Aprilie 2016, 19:08
Postat de randoom_._ pe 16 Aprilie 2016, 17:53

cand nu mai ai argumente doar jignesti. bai pintilie,*** ***. pai nu este evident ca de aia se renoveaza ghencea,ca sa joace Steaua acolo. doar nu se renoveaza ca sa joace cefura cluj acolo. wtf? ce crezi ca am uitat ca pe dcnews(unde se poate comenta doar daca ai cont pe facebook) ai comentat cu numele tau real aka alexandru pintilie(De aia si alpin). cum ne-am dat seama? simplu,ce ai scris acolo ai scris si pe gsp sub nicknameul alpin. oricum,cam riscant faptul ca ai avut tupeul sa revii,creznd ca s-a uitat c***

CFR are stadion personal, construit din bani privati si nu cersit de pe la alte echipe. Tu nu o sa apuci sa vezi asa ceva la fcsb.Repet inca odat special pentru tine- fcsb este un club de milogi.Vrem stadion, vrem baza de antrenament, vrem juniori ca nu avem cu ce sa jucam in YL daca ajungem in CL, vrem jucatori ca noi suntem clubul lui becali.

Vezi toate comentariile (66)
Comentează