FOTBAL  »  LIGA 1  »  TRANSFERURI

Anunțul care schimbă fața SteleI! Oficialii anunță: "Va fi peste Tănase" » Cînd se vor face celelalte mutări

Articol de GSP - Publicat joi, 09 iulie 2015 19:31

Președintele Stelei, Valeriu Argăseală, a anunțat noi transferuri pentru echipa campioană în următoarele zile. 

Oficialul roș-albaștrilor e convins că Hamroun va fi peste Cristi Tănase. "Teixeira e un capitol închis. Nu a fost corect modul în care s-a folosit de Steaua pentru a obține un contract mai mare în altă parte. Veți vedea că în zilele următoare vor mai veni jucători.", a zis Argăseală la Digi. 

...desăre transferuri: "Am primit referințe foarte bune despre Hamroun. Ne-am interesat mult, nu sînt probleme cu Giresunspor.

De aceea a și întîrziat transferul cu o zi, ca să fim siguri că e totul în regulă. A semnat pe 3 ani și sperăm să fie chiar mai bun decît Tănase, nu doar să îl înlocuiască.", a mai zis președintele Stelei. 

Playtech: BOMBĂ! Un medic celebru din România anunță când se termină pandemia de Covid-19: ‘Gata, dispare’


Comentarii (8)
thefisherking
thefisherking  •  10 Iulie 2015, 12:52

Bai Argaseala (ce nume sugestiv), chiar si eu sunt mai bun ca Tanase. Ati vandut o mana moarta si ati luat 4. Ca sa nu mai vb despre Rapa... baiatul se chinuie, munceste, dar nu are legatura cu disciplina si nu-l ajuta mansarda.

679566258843438
Ieremia Movila  •  10 Iulie 2015, 09:22

cred ca te pricepi la jucatori ca porcul la portocale mai stam de vorba a-ti perdut cei mai buni mijlocasi s-au dus la viitorul si la astra ei va vor face sa plingeti cu zgarcenia voastra la bani aveti o echipa modesta

vap_andrei
vap_andrei  •  10 Iulie 2015, 00:23
Postat de vap_andrei pe 09 Iulie 2015, 22:23

Intre "Va fi mai bun ca Tanase" si "Sperăm să fie chiar mai bun decît Tănase" e o mica mare diferenta, *** *** Comunistior.

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează