FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Anunțul lui Ionel Dănciulescu după ce Dinamo și-a modificat radical bugetul! Previziuni sumbre: "Este aproape imposibil!"

Articol de GSP - Publicat marti, 27 martie 2018 19:58

Ionel Dănciulescu, noul director general de la Dinamo, a vorbit despre noua strategie a clubului care în sezonul viitor se va baza pe un buget mult mai mic.

"Asta este realitatea, eu și Florin Bratu trebuie să ne mulăm pe suma respectivă și să facem o echipă competitivă. Trebuie să facem un mix între jucătorii experimentați și cei tineri, valoroși, pe care îi vom integra în echipa.

Probabil că vom face câteva achiziții bune, care să facă diferența. Eu sunt convins că Dinamo nu se va lupta la retrogradare. Cât despre lupta la titlu, cu 7 milioane de euro am ajuns în play-out, nu am prins nici măcar play-off-ul", a declarat Ionel Dănciulescu la TV Digi Sport.

Narcis Răducan a comentat și el subiectul, spunând că nu vede cu ochi buni viitorul formației din "Ștefan cel Mare".

"Cu 3 milioane de euro, Dinamo se va lupta să scape de retrogradare. Este aproape imposibil să ajungă în play-off, poate doar cu mare noroc. Nici cei de la Iași nu au acest buget! Totuși, Craiova nu are un fond mare de salarii și face performanță", a spus Narcis Răducan la TV Digi Sport.

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (4)
demolarii
demolarii  •  28 Martie 2018, 13:19

Prin declaratia sa, N Raducanu ne arata ca el stie doar sa cheltuiasca. Oare la fel s-a intamplat si la Panduri, Urziceni, Otelul? cine isi aduce aminte ce s-a intamplat cu aceste echipe dupa ce au jucat in cupele europene?!?!?!

fangigi
fangigi  •  28 Martie 2018, 00:54

Dar pana acuma de ce n-au facut ma rog achizitii bune care sa faca diferenta? Se vor destepta brusc? Se vor transforma peste noapte din diletanti in profesionisti?

1roman
1roman  •  27 Martie 2018, 22:42

Zice Danciu: "Probabil că vom face câteva achiziții bune, care să facă diferența." Intrebarea fireasca este: "Pana acum, cand ati avut un buget decent, de ce nu le-ati facut!?"

Vezi toate comentariile (4)
Comentează