FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

DINAMO. Anunțul lui Ionuț Negoiță nu-l sperie pe Florin Prunea: „Nu cred că își permite cineva să lase echipa în an electoral”

Florin Prunea a vorbit despre viitorul lui Dinamo
Florin Prunea a vorbit despre viitorul lui Dinamo

Articol de GSP - Publicat vineri, 10 aprilie 2020 20:33

Florin Prunea (51 de ani), managerul general al lui Dinamo, a comentat la rândul său anunțul-bombă făcut azi de Ionuț Negoiță, cel care a declarat că echipa ar putea intra în faliment. 

Deși avertismentele lui Negoiță, repetate ulterior și într-o intervenție televizată, par cât se poate de serioase, Florin Prunea nu crede că Dinamo va ajunge în postura de a fi îngenuncheată definitiv.

„Nu uitati că e și an electoral. Nu cred că își permite cineva să lase clubul să moară. E un club cu milioane de suporteri”, a spus Prunea, la TV Digi Sport.

În ultima perioadă, Ionuț Negoiță și-a manifestat nemulțumirea vizavi de faptul că echipa sa nu primește ajutor din partea vreunei Primării, așa cum se întâmplă, de exemplu, la Rapid. 

VIDEO. Dinamo riscă falimentul! Anunț de ultim moment făcut de Ionuț Negoiță

Citește și alte știri despre Dinamo:

DINAMO. Ionel Dănciulescu, dialog încins cu Ionuț Negoiță, în direct la TV: „Nu, de data asta nu mai salvez clubul!”

Ionuț Negoiță, anunț terifiant pentru fanii lui Dinamo: „Gata, se stinge lumina! Faliment și Liga 4, dacă gargaragiii nu lasă vrăjeala!”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (23)
2036290743290484
Ion Marin  •  12 Aprilie 2020, 19:52

E complicat , e foarte complicat pentru Dinamo.Scriu de vreo 7 ani si pentru Nea Goita si pentru suporterii lui Dinamo , dar nimeni nu a luat in seama nimic, sa nu mai vorbesc de caposenia lui Nea Goita, pacat!Branza buna in burduf de caine, cam asta a fost Nea Goita petru Dinamo.Suporterii s au miscat incet , daca timp de 7 ani adunau bani de la toti cei care sunt dinamovisti si de la unii care doreau si puteau sa sposorizeze clubul, acum nu erau probleme , dar s au multumit cu pica para malaiata in gura lui natafleata.Au asteptat sa vina vanatorul hocheist Tiriac si rapidisto stelistul Lucescu, care nici el nu stie ce este , dar numai dinamovist nu este, sa salveze clubul , astia au primit enorm de la acest club , iar ei cand clubul care i a facut celebrii are nevoie,stau cu spatele la el.Suporterii daca vor ca echipa sa mai existe trebuie in al 12-lea ceas sa se mobilizeze sa stranga oameni si bani in jurul clubului in regim de urgenta.Daca Porumboiu e disponibil sa mearga dupa el la Vaslui si sa l roage sa preia Dinamo de la Nea Goita.E un tip serios si ambitios , stie fotbal si cred ca a invatat din greselile pe care le a facut la Vaslui.Dragi suporteri , mergeti cu palaria in mana si la Badea , Borcea , A.Nastase si la altii si ceretii le bani si publicati in presa lista de solicitari si cat a dat fiecare , faceti asta pana nu e prea tarziu, cereti le si celor 2 , Lucescu si Tiriac , sa vedem cat dau ei.

2036290743290484
Ion Marin  •  12 Aprilie 2020, 11:29

Ba Prunea si tie acest club ti a dat un nume , ia initiativa si impreuna cu suporterii treci la treaba si aduna bani pentru salvarea clubului, merita chiar sa cersesti pntru a l tine in viata.

520143398153430
Pavel Radu  •  11 Aprilie 2020, 10:16

Pruneo, nu mai este an electoral , asa ca pune mana la munca nu mai întinde mâna!

Vezi toate comentariile (23)
Comentează