FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

DINAMO - FCSB. EXCLUSIV Apel de urgență! Antrenorul chemat s-o salveze pe Dinamo

Adrian Mihalcea are două înfrângeri la Dinamo, în două meciuri +39   FOTO
Adrian Mihalcea are două înfrângeri la Dinamo, în două meciuri

Articol de - Publicat joi, 25 iunie 2020 21:49 / Actualizat joi, 25 iunie 2020 22:34

Dinamo a pierdut meciul cu FCSB, 0-3, din turul semfinalelor Cupei României, și se află într-o situație critică, având trei înfrângeri la rând.

Din informațiile GSP.ro, șefii lui Dinamo încearcă o mutare disperată. Aceștia l-au sunat pe Cosmin Contra, liber de contract, și i-au propus să vină la Dinamo. „Câinii” speră ca antrenorul să accepte oferta de a fi director tehnic și de a lucra cu prietenul său și nașul său, Adrian Mihalcea.

Contra a spus zilele trecute că nu ia în calcul o revenire în România, dar dinamoviștii încearcă să-l convingă și îl vor pentru a salva sezonul și pentru a o scoate pe Dinamo din zona retrogradării.

„Guriță” este ultimul antrenor care a dus Dinamo în play-off, în sezonul 2016/2017. Mai mult, „câinii” au luptat cu șanse la titlu până în ultima etapă. Au terminat pe locul 3, la 4 puncte în spatele campioanei Viitorul și tot la 4 de rivala FCSB.

Vezi mai multe știri despre Dinamo: 

VIDEO + FOTO Rușine în „Groapă”! FCSB așteaptă finala Cupei României

FOTO Eroare gravă de arbitraj în Dinamo - FCSB: ofsaid la golui doi

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (19)
ray51
ray51  •  27 Iunie 2020, 09:46

Iata lista pentru salvarea echipei: 1. Jucatori 2. Antrenor 3. Patron/finantator 4. Regulament de ordine interioara

cuviosul_pafnutie
cuviosul_pafnutie  •  26 Iunie 2020, 19:18

Asta e asa,pentru gugustiuci!Cum sa-l cheme el pe Contra,antrenor scump-salariu,staf,calatorii cu avionul in Spania!Si Multzescu e un antrenor scump,cu staff-ul lui numeros!L-a angajat pe unul ca Mihalcea,care incepator fiind se multzumeste si cu salariul minim pe economie, numai sa fie si el hirotonisit, in categoria antrenorilor de liga 1!

je__
je__  •  26 Iunie 2020, 15:50

Eu nu inteleg de ce n-au pus un antrenor cu experienta, in situatia in care se afla echipa. Moldovan, Multescu, etc. Sunt convins ca veneau si gratis.

Vezi toate comentariile (19)
Comentează