FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Apel disperat al dinamoviștilor după calificarea în finala Cupei României! Mircea Rednic, mesaj către Burleanu

Articol de GSP - Publicat joi, 21 aprilie 2016 13:28

Mircea Rednic n-a renunțat la ideea de a juca în cupele europene cu Dinamo, în sezonul viitor. Oficialul dinamovist face un apel către FRF. 

"Facem eforturi mari pentru a obţine dreptul de a juca în cupele europene. Ar fi frumos şi pentru România, şi pentru jucătorii noştri, şi pentru mine să putem juca în Europa.

De aceea fac un apel la domnul Burleanu, la domnul Duru, care uneori e dur, să înţeleagă că ăsta e sport. Iar dacă poţi să ajuţi, să facem noi eforturi dacă există o portiţă, nu să stăm la mila altora, să mergem cu memorii pe la TAS.

Acum mai este doar TAS-ul, unde sunt şanse mari. Nu pot să uit ce a zis domnul Mureşan de la Cluj. A zis că CFR are şanse să joace în cupele europene, chiar dacă e în insolvenţă.

Şi dânsul are mare experienţă. Noi urmăm calea aceea. Dacă mai e o portiţă la TAS, atunci mergem şi la TAS. Dar şi la noi, la federaţie, sunt probleme", a spus Rednic conform Digi.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (16)
faneatikul
faneatikul  •  22 Aprilie 2016, 03:20
Postat de Roxi Baciu pe 21 Aprilie 2016, 16:16

Ce sa cauti laTAS cand tu esti cum esti financiar?Sa duca cu Sumi la TAS ca tot sunt prieteni

Cum e ma prostu ogradei dpdv financiar clubu Dinamo ?? Te anunt ca e cam singuru din Romania care are salariile la zi si datoriile platite. Nu ca la alti unde sunt intarzieri salariale cu lunile/anii sau cu echipe aflate inca si acum in insolventa. Pe patroni neinteresandui scoaterea cluburilor din procedura in care au intrat. Mai rumega si niste carte fotbalistica ca de la iarba ti-sa *** ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

faneatikul
faneatikul  •  22 Aprilie 2016, 03:17

Dinamo moral a iesit din insolventa in luna Martie cand sau platit toate datoriile aprobate de planu de reorganizare ( care fusese in ianuarie). Practic cum birocratia ucide ROMANIA, acest club minunat si frumos a fost lasata ultima sa astepte, pana cand sa trecut de accel termen si cand sau gandit si ei ca trebuie sa dea aprobare ( in septembrie) a fost deja prea tarziu. Deci macar din prisma acestui aspect DInamo trebuie lasta in Europa. Si-a platit datoriile la timp. Nu avem noi nicio vina ca birocratia ucide Romania. Nu noi controlam institutiile, ci ele insasi.

riker
riker  •  21 Aprilie 2016, 19:12
Postat de cracker pe 21 Aprilie 2016, 15:56

Astia insista sa se faca de ras in Europa, pai acolo nu mai e Balaj, apoi regulamentul UEFA nu va lasa, ce treaba are Burleanu, el aplica regulamentul UEFA.

Da sa ne facem de ras,cum zici tu mai / crak/.

Vezi toate comentariile (16)
Comentează