FOTBAL  »  Superliga  »  SEPSI

Apel la calm făcut de Hadnagy pentru fanii lui Sepsi! Ședință cu patronul și suporterii echipei: „Să terminăm cu atacurile și cuvintele urâte”

Articol de - Publicat marti, 16 aprilie 2019 19:33

„Veteranul” lui Sepsi OSK, Attila Hadnagy, a făcut un apel către suporteri după ce în ultimul timp, în mediul online și nu numai, au apărut foarte multe comentarii şi critici la adresa conducerii clubului.

Dragi suporteri ai echipei noastre, vă rog din suflet să terminăm cu atacuri şi cuvinte urâte faţă de Diószegi Laci, omul care a facut totul pentru oraşul nostru şi fără care nu ar fi existat fotbalul la Sf. Gheorghe.

Să urmărim acelaşi scop adică susţinerea şi încurajarea echipei! Mulţumesc tuturor pentru susţinere şi încurajare, dar echipa trebuie să fie pe primul loc pentru noi toți!

Experienţa mea în fotbal şi în viaţă arată că poţi să atingi totul cu seriozitate, umilinţă, dragoste, multă muncă şi nu cu ură, atacuri, cuvinte urâte! Rămân cu mare respect faţă de voi, suporteri ai echipei noastre dragi, Sepsi OSK”, a scris Hadnagy pe Facebook.

De altfel, acesta a dat întâlnire fanilor în sala de conferințe a stadionului sin Sfântu Gheorghe, urmând a răspunde întrebărilor lor alături de patronul Diószegi.

Sepsi OSK Sfântu Gheorghe a reușit performanța de a se califica în playoff în al doilea său an de Liga I, dar parcursul din această fază a competiției este unul dezastruos: un singur rezultat de egalitate (0-0 cu Viitorul Constanța) și 4 înfrângeri (cu CFR Cluj, CS U Craiova, FCSB și Astra).

  • Sepsi - CFR este sâmbătă, de la ora 21:00, în direct la TV Digi Sport, TV Telekom Sport, Look Sport și liveTEXT pe GSP.RO

VEZI ȘI:

Cestor marchează pe final de meci și aduce primele puncte pentru echipa lui Enache în play-off 

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează