FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - CFR CLUJ, SÎMBĂTĂ, 21:45, DIGISPORT 1 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Apelează la Muşat? » Dario Bonetti are probleme mari în linia de apărare înaintea derby-ului cu CFR

Articol de GSP - Publicat vineri, 04 mai 2012 00:00 / Actualizat vineri, 04 mai 2012 10:20

După egalul obţinut cu "U" Cluj, scor 2-2, Dinamo întîlneşte sîmbătă, tot pe teren propriu, pe liderul campionatului, CFR Cluj (21:45, DigiSport 1 şi liveTEXT pe GSP.RO).

Citeşte şi: VIDEO "Prinţul" le-a săpat groapa » Niculescu a reuşit să o împiedice pe Dinamo din drumul spre titlu

Înaintea acestui derby, Dario Bonetti se confruntă cu o serie de probleme în ceea ce priveşte lotul. Avînd în vedere că apărarea "cîinilor" este în piuneze, Rus, Scarlatache şi Moţi fiind suspendaţi pentru meciul de mîine cu CFR Cluj, tehnicianul italian ia în calcul trecerea lui Nicolae Muşat din banda stîngă în partea dreapta. Muşat a jucat două meciuri în acest sezon de Liga 1. Totuşi, se vor mai încerca şi alte variante, de la Dinamo II fiind în probe Cazacu şi Niţă.

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: „Vreau să știe lumea” » S-a spus că soția l-a părăsit în urma accidentului

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (1)
reddogsv
reddogsv  •  04 Mai 2012, 21:59

Dupa ce am vazut ultimele comentarii ales superterilor si ultimele meciuri ale lesinatilor astora, incep sa cred tot mai mult ca joaca la pariuri! Nu pot sa concep o echipa care aveam la un mom dat 8 pct avans fata de Steaua, care conduce 2O etape se stinge inexplicabil pe final! Maniera din meciul cu U m-a convins ca nu au vrut sa bata! Tare as vrea sa nu am dreptate si maine sa faca un meci mare invangandu-i pe unguri! M-am saturat de atatea umilinte!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează