FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - U CLUJ 2-2

VIDEO "Prinţul" le-a săpat groapa » Niculescu a reuşit să o împiedice pe Dinamo din drumul spre titlu

Adrian Cristea a marcat golul prin care U Cluj a scos un punct pe terenul lui Dinamo +2   FOTO
Adrian Cristea a marcat golul prin care U Cluj a scos un punct pe terenul lui Dinamo

Articol de GSP - Publicat joi, 03 mai 2012 00:00 / Actualizat joi, 03 mai 2012 01:15

Un fost dinamovist, Adrian Cristea, a scos-o pe Dinamo din lupta la titlu, alb-roşiii ajungînd la 5 puncte în spatele liderului CFR.

Cu banii încasaţi aseară pe bilete, dinamoviştii nu şi-ar putea acoperi factura la lumină pentru un meci în nocturnă. Atît de deplorabil arată tribunele în Ştefan cel Mare. Ora e de Champions League, dar fotbalul arătat de Dinamo şi de "U" ar face să roşească de ruşine şi un junior. Glumele din tribună animă atmosfera, iar driblingul a la Hagi reuşit de Strătilă în faţa ameţitului Mendy îi face pe suporteri să nu regrete atît de tare drumul făcut pînă la stadion.

VEZI AICI GOLURILE

Golul marcat de Curtean în minutul 26, primul de la transferul de la Timişoara, a venit la fix pentru a stopa mîrîielile tribunei. Fanii lui Dinamo sînt puţini, dar exigenţi şi îl fluieră pe Scarlatache şi atunci cînd e minutul 45 şi fundaşul întîrzie o repunere din margine şi rîd în hohote de execuţiile lui Marius Niculae.

Culmea, doar Moţi e aplaudat frenetic, atunci cînd se opune decis în faţa încercărilor timide de pătrundere ale lui Grozav. De partea cealaltă, clujenii lui Niculescu au părut că sînt deja cu gîndurile la hotelurile de cinci stele, cu all-inclusive, pe care le vor lua cu asalt peste mai puţin de trei săptămîni, atunci cînd se intră oficial în vacanţă.

GALERIE FOTO

Şvaiţer clujean
Clau-gol a renunţat la costum în favoarea treningului, dar nu şi-a pierdut instinctul de golgeter. L-a scos pe Cojocnean şi l-a băgat pe puştiul Morar, iar acesta a egalat în minutul 63 cu un şut din interiorul careului. Bonetti l-a băgat pe Platini, dar l-a scos după un sfert de oră, brazilianul fiind obosit după ce în weekend a mers în Bulgaria pentru a fi lider de galerie pentru fosta echipă! Dinamo a continuat să fie anesteziată în propria neputinţă, asta deşi, pe final, fundaşii centrali ai Universităţii s-au întrecut în a da pase la adversar.

Festivalul gafelor în defensivă ale lui "U" a continuat, Cosmin Matei a marcat, iar fanii făceau deja planuri pentru derby-ul de sîmbătă cu CFR. Nu a fost de acord Adrian Cristea, care a deranjat "păianjenul", aşa cum făcea Claudiu Niculescu pe cînd juca în Ştefan cel Mare.

ALTE ŞTIRI DE LA MECI:

Curtean, prima achiziţie care marchează

Dintre cele 13 goluri marcate pe 2012 pînă aseară, nici unul nu fusese reuşit de vreunul dintre jucătorii aduşi în mercato de iarnă. A spart gheaţa Alex Curtean, prin golul ce a deschis scorul cu U Cluj. A fost prima reuşită a ardeleanului în tricoul alb-roşu, în 7 meciuri în acest sezon, mijlocaşul stînga mai avînd un gol la Dinamo, dar în amicalele din Antalya.

Fanii s-au păruit între ei
După ce că erau două mîini şi un snop de suporteri în Peluza Cătălin Hîldan, în jur de 50 de ultraşi au încins o bătaie în toată regula cu 20 de minute înainte de startul partidei! Mulţi dintre spectatorii nevinovaţi au fugit care încotro spre tribune. Au intervenit stewarzii, i-au reperat pe ultraşii din taberele beligerante şi i-au evacuat, cu scandal, pe recalcitranţi, nu înainte de a le lua datele şi a împărţi amenzi. Oricum, în afara stadionului, aceştia s-au bătut iar!

Foştii "cîini" aplaudaţi
La U Cluj, echipa antrenată de fostul atacant al "cîinilor", Claudiu Niculescu, patronată de un fost acţionar în Ştefan cel Mare, au evoluat şi foşti jucători ai roş-albilor: Galamaz, Cristea, Boştină, toţi titulari, Buşcă, fiul lui Walter, rezervă. Idol încă în Ştefan cel Mare, Claudiu a fost aplaudat de cîţiva fani, mai ales că atmosfera a fost de vacanţă.

Achiziţiile la primele goluri

Dintre cele 14 goluri marcate pe 2012 pînă aseară, nici unul nu fusese reuşit de vreunul dintre jucătorii aduşi în mercato de iarnă. A spart gheaţa Alex Curtean, prin golul ce a deschis scorul cu U Cluj. A fost prima reuşită a ardeleanului în tricoul alb-roşu, în 7 meciuri în acest sezon, mijlocaşul stînga mai avînd un gol la Dinamo, dar în amicalele din Antalya. Cosmin Matei a punctat şi el la 2-1 pentru prima dată de cînd a fost transferat la roş-albi, după cinci apariţii în tricoul alb-roşu.

Inbox
- Meciul de aseară a fost condus de o brigadă slovacă, iar "central" a fost Richard Trutz.
- Scarlatache a încasat aseară al 4-lea cartonaş galben din sezon şi ratează meciul cu CFR Cluj de sîmbătă. Pe placul fanilor de la tribuna a II-a, care-i strigau arbitrului: "Fă-ne un bine şi dă-i «roşu»!".
- Evoluţiile din era Bonetti, cînd a şi marcat 4 goluri, l-au ridicat pe Alexe în ochii fanilor, care l-au aplaudat aseară chiar şi cînd greşea pasele.

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (420)
xstream
xstream  •  04 Mai 2012, 16:59
Postat de liviuandrei1986 pe 03 Mai 2012, 11:06

macar nu suntem slugile unui cioban cu 4 clase :D

are 4? :))) prea mult

uclujnapoca
uclujnapoca  •  04 Mai 2012, 14:59

"PRINTULE" SA TE VAD IN MECIUL CU FRANARII!!! AIU DAT GOL CU DINAMO SI TE LAUZI! OK! DACA NU BATETI cfr SA VA LUATI ADIO DE LA NEVESTE !!! INSEAMNA CA SUNTETI NISTE VANDUTI!!! PE AIA I-AU UMILIT CHIAJNA! VOI DACA NU CASTIGATI CU EI O SA PLECATI CU TOT CU PATRON! MERCENARIE SA FACETI LA ALTE CLUBURI!

lp64
lp64  •  03 Mai 2012, 21:42

Despre petrisor asta nimic de bine, ca de obicei! Cu acelasi numar de puncte, Steaua continua lupta, iar Dinamo e scoasa din cursa. Ia zi, ma petrisoare, cum vine chestia asta???

Vezi toate comentariile (420)
Comentează