FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Apocalipsa fotbalului românesc? Previziune sumbră în urma conflictului MApN - Becali: ”Văd situaţia ca înainte de al doilea Război Mondial"

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat joi, 12 ianuarie 2017 13:56

Mihai Stoichiță e convins că războiul dintre MApN și Gigi Becali afectează în mod serios fotbalul românesc. Fostul antrenor al roș-albaștrilor crede că o eventuală dispariție a Stelei din prima ligă ar afecta tot sportul din țară. 

”Văd situaţia ca în 1939, înainte de al doilea Război Mondial. Părţile au stat faţă în faţă luni de zile în tranşee fără să se atace, abia apoi a început războiul.

Această decizie va avea un impact nedorit pentru fotbalul românesc, vom pierde multe puncte în Europa dacă Steaua nu mai există. Este o situaţie care nu afectează doar Steaua, ci tot sportul de la noi.

Becali şi Armata s-au înţeles pe cale amiabilă când s-a făcut transferul. Timp de ani buni au avut o convieţuire bună, apoi, dintr-o dată, lucrurile au luat o altă turnură.

E ca şi cum faci un cadou cuiva de ziua lui şi după 10 ani îl ceri înapoi, că tu ai dat bani pe el”, a declart Mihai Stoichiță la TV Digi Sport.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (55)
timm
timm  •  12 Ianuarie 2017, 19:31
Postat de cris4co pe 12 Ianuarie 2017, 19:24

situatia e mai simpla decat Razboiu Mondial....nu intelegeti ca daca Steaua lu Becali nu cade DEFINITIV...mai repede sau mai tarziu,armata va fi acuzata de ilegalitati ?

Teoria ta nu tine. Faptele sunt din 1999-2003. Ai auzit de prescriptia faptelor?

cris4co
cris4co  •  12 Ianuarie 2017, 19:24

situatia e mai simpla decat Razboiu Mondial....nu intelegeti ca daca Steaua lu Becali nu cade DEFINITIV...mai repede sau mai tarziu,armata va fi acuzata de ilegalitati ?

sharpe
sharpe  •  12 Ianuarie 2017, 19:15

Un sclav si un atârnător.deapre ce apocalipsa vorbește șomerul?fotbalul ROMANESC este de ani de zile mediocru si lipsit de interes.tot ce se întâmpla acum in sportul românesc,este rezultatul dezinteresului politic,a guvernărilor care au folosit sportul doar pentru capital electoral si a legilor ce au permis unor infractori sa submineze economia si implicit sportul.cum e posibil sa predai sau sa înstrăinezi cluburi de tradiție fara sa ai sub control activitatea financiară a acestora,consider ca intr-o normalitate,cluburile sa dețină acțiuni in secțiile respective(in speța,fotbal),astfel prin punerea la dispoziție a brandului,stadion si implicit fani/sustinatori,sa primească un procent din profit,astfel ajuta si tinerii din clubul respectiv,iar cel ce împrumuta clubul este obligat sa supună la vot acțiunile pe care vrea sa le puna in practica,astfel exista proiecte,exista transparentă si este exclusă dictatura.dar *** susținătoare,nu percep asta ca o dezvoltare,ci o văd ca pe o nedreptate,trebuie sa intram in normalitate.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (55)
Comentează