FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Apocalipsa la Dinamo? Un nume important din fotbalul românesc anunță: „Dacă retrogradează, e gata, se închide!”

Venirea lui Pablo Cortacero n-a făcut decât să adâncească problemele financiare de la Dinamo
Venirea lui Pablo Cortacero n-a făcut decât să adâncească problemele financiare de la Dinamo

Articol de GSP - Publicat vineri, 13 noiembrie 2020 11:46 / Actualizat vineri, 13 noiembrie 2020 12:08

Dumitru Dragomir (74 de ani), fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, a vorbit în această dimineață despre problemele grave cu care se confruntă Dinamo, club sufocat de datorii și amăgit în ultimele luni de misterioșii investitori spanioli care au preluat clubul.

„Dinamo n-are nicio șansă, totul a fost un bluf ca să scape Negoiță de datorii. Dacă retrogradează, Dinamo e gata, se închide! Badea are nume, are palmares, are tot, rețineți ce vă spun

Situația de la Dinamo e dezastruoasă. Au făcut niște contracte exagerate, fără valoare. Cine a făcut acele contracte nu s-a priceput. Negoiță preferă să nu mai ia niciun ban decât să primească pisica moartă în curte”, a afirmat Dumitru Dragomir, într-o intervenție la Pro X. 

Dinamo, între chin și amin

Situația lui Dinamo devine, cu adevărat, una de coșmar: fotbaliștii se interesează despre cum pot rupe contractele cu clubul. Străinii din lot au drept să deschidă procese direct la FIFA și să solicite salariile integrale, din toată durata contractelor, ceea ce ar însemna datorii noi de milioane de euro. 

Duminică, pe 15 noiembrie, se vor împlini două luni de neplată a salariilor. Ceea ce înseamnă că fotbaliștii vor avea dreptul, începând de luni, să notifice oficial clubul cu privire la restanțele acumulate. Dinamo va avea din acel moment 15 zile la dispoziție ca să stingă datoriile.

Cosmin Contra e tot mai îngrijorat, nu mai crede nici el că spaniolii care conduc clubul ar fi capabili să rezolve criza pe care au provocat-o pe repede-înainte, în numai două luni în care au angajat cheltuieli uriașe, imposibil de susținut. Singura cale de salvare ar fi ca Pablo Cortacero și oamenii lui să descopere în curând o persoană ori o societate dispusă să injecteze niște bani pentru achitarea datoriilor urgente. Detalii pe larg, AICI!

VIDEO Prunea, teorie interesantă: „Eu cred că Dinamo nu a plecat niciodată de la Negoiță. Spaniolii nu sunt acționari!”

Citește și alte știri despre Dinamo: 

DINAMO. Ultima salvare a „câinilor”?! Cine e milionarul de top al României dispus să preia clubul » A investit 15 milioane de euro într-un teren de golf!

DINAMO. Contra a vorbit cu Cortacero și anunță că e gata să plece de la club: „Dați-mi banii și nu e nicio problemă!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
creeperno
creeperno  •  13 Noiembrie 2020, 22:51

De la inchisoare nu poti da declaratii?

deusdat
deusdat  •  13 Noiembrie 2020, 17:39

Ce vremuri fericite trăim! Fecesebeul e pe cracă, Динамо e cu lațul de gât. Încă puțin și scăpăm. A durat 30 de ani, dar mai bine târziu decat niciodată.

830943710275518
Razvan Radescu  •  13 Noiembrie 2020, 17:26

***????????????!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează