FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Un apropiat de-ai lui Gigi Becali a făcut anunțul: „Atunci va renunța! A spus-o și el”

Gigi Becali
Gigi Becali

Articol de - Publicat duminica, 07 aprilie 2024 11:45 / Actualizat duminica, 07 aprilie 2024 16:32

Impresarul Victor Becali (62 de ani) este convins că vărul său, Gigi Becali (65 de ani), finanțatorul de la FCSB, va renunța să mai bage bani în fotbal dacă nu va câștiga titlul în Superligă și nu se va califica în competițiile europene.

În urmă cu un an, Gigi Becali a anunțat că renunță la FCSB și la aparițiile publice, dar s-a răzgândit, iar acum echipa sa este lider autoritar în Superligă.

Dan Șucu are primul nume de antrenor pentru înlocuirea lui Bergodi » Îl mai vrea o echipă din play-off
RAPID
Dan Șucu are primul nume de antrenor pentru înlocuirea lui Bergodi » Îl mai vrea o echipă din play-off

Victor Becali: „Când n-o să mai câștige campionate și n-o să mai ajungă prin Europa va renunța! Doar nu o să bage toți banii în fotbal!”

„Cred că în momentul în care nu o să mai câștige campionatul sau nu o să mai ajungă prin Europa, cred că va renunța, că doar nu o să bage toți banii. A spus-o și el, nu o spun eu”, a declarat Victor Becali, potrivit sport.ro.

FCSB este liderul Superligii, cu 38 de puncte, având 7 peste principalele urmăritoare, CFR Cluj și Universitatea Craiova.

Astăzi, FCSB va găzdui pe Arena Națională derby-ul cu Universitatea Craiova, care poate fi decisiv în lupta la titlu. În cazul unei victorii, FCSB s-ar distanța la 10 puncte față de locurile 2 și 3, cu 7 etape înainte de final. Meciul începe la ora 20:30 și poate fi urmărit în format liveTEXT pe GSP.ro.

VIDEO. Gigi Becali spune iar că vrea să renunțe la fotbal

„Eu nu mai dau declarații de acum. Ce câștig eu? Pentru ce? Îmi văd de treaba mea. Dacă aduce Dumnezeu biruință... Vine și Postul și oricum nu mă mai găsiți, că mă duc în peșteri și munți. Vreau să-mi văd de treaba mea. Ce câștig eu? Îmi pierd sufletul.

Vreau să dau echipa fetelor, dar nu vrea niciuna. Poate o voi da fetei mari, să-i dau acțiunile. Ele nu vor, că după aia vine presa după ele. Și nu le place. Poate îi dau acțiunile fetei mari. Apoi, poate ginerele... El e cuminte, nu-i prea place...

Dar dacă e, o să dea el declarații. Că la mine în familie nu dau femeile declarații, ci doar bărbații dau declarații. Acum o să mă ia cu discriminarea, că de ce spun că bărbații dau declarații”, a spus Gigi Becali.

Match Quiz FCSB - Universitatea Craiova

Ești expert în Superligă? Plasează gratuit predicțiile tale pe derby-ul FCSB - Universitatea Craiova și câștigă premiile puse în joc!

Citește și:

Rapid n-a scăpat! Colecția de glume care a invadat internetul după ce CFR Cluj le-a predat fotbal giuleștenilor
Rapid - CFR Cluj 1-4
Rapid n-a scăpat! Colecția de glume care a invadat internetul după ce CFR Cluj le-a predat fotbal giuleștenilor
Meci pentru istorie! De 76 de ani nu s-a mai petrecut ceva similar
RAPID
Meci pentru istorie! De 76 de ani nu s-a mai petrecut ceva similar

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (24)
Dobermannul
Dobermannul  •  07 Aprilie 2024, 21:24
Postat de In_my_opinion pe 07 Aprilie 2024, 21:01

In afara de susținători si apăratori mai sunt si *** . Tu faci parte evident din aceasta din urmă categorie...

E o opinie de ... hater. Eu inteleg ca te doare dar e nevoie de putin efort sa treci peste ce te face sa suferi, Curaj nu e greu. Adrian nu m-a ascultat si uite unde a ajuns ... tipa din toate puterile zicand ca subliniaza.

Giorgi
Giorgi  •  07 Aprilie 2024, 21:04

A promis și a jurat in post cocalarul de la fcsb de mai multe ori ca se retrage din fotbal si după cum se vede fariseul nu are cuvânt, nu are bun simt și demnitate ! Continua acest individ jalnic cu obiceiurile specifice tagmei lui ,valiza, cumpărat arbitrii, jucători și echipe adverse !

In_my_opinion
In_my_opinion  •  07 Aprilie 2024, 21:01
Postat de Dobermannul pe 07 Aprilie 2024, 19:15

Da, ma preocupa sanatatea ta ... care e in mare pericol. Becali e bine mersi si se simte minunat daca nu puteti dormi fara sa-l visati. Interesant ca omului care are cea mai mica nevoie de aparare ii tot atribuiti aparatori, sustinatori, ... in loc sa vedeti ca pocnind de ura sunteti in mare pericol. Vai de voi saracii.

In afara de susținători si apăratori mai sunt si *** . Tu faci parte evident din aceasta din urmă categorie...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (24)
Comentează