FOTBAL  »  Superliga  »  FARUL - FCSB

Se știe arbitrul de la Farul - FCSB » Prestație pe placul lui Becali la ultimul meci al roș-albaștrilor

Marcel Bîrsan va arbitra duelul din play-off dintre Farul și FCSB, foto: Imago Images
Marcel Bîrsan va arbitra duelul din play-off dintre Farul și FCSB, foto: Imago Images

Articol de - Publicat vineri, 29 martie 2024 15:09 / Actualizat vineri, 29 martie 2024 15:57

Marcel Bîrsan (42 de ani) va conduce la centru duelul dintre Farul și FCSB, în etapa 2 a play-off-ului Superligii. „Centralul” a avut o prestație solidă la ultimul meci în care i-a arbitrat pe roș-albaștri.

  • Farul - FCSB este programat duminică, 31 martie, de la 21:00. Meciul va putea fi urmărit în format liveTEXT pe GSP.ro și la TV pe Prima Sport 1, Orange Sport 1 și Digi Sport 1

Bîrsan, al 7-lea nume de pe lista FIFA este „centralul” ales pentru duelul de la Ovidiu, conform ProSport. Această delegare vine în contextul în care Horia Mladinovici, Adrian Cojocaru şi Bogdan Dumitrache, arbitri de Superliga, au picat testele fizice și nu vor mai fi la centru timp de 30 de zile.

Anunț-șoc pe piața media din România » Televiziunea de sport se ÎNCHIDE după 18 ani! Ce se întâmplă cu angajații
TELEVIZIUNE
Anunț-șoc pe piața media din România » Televiziunea de sport se ÎNCHIDE după 18 ani! Ce se întâmplă cu angajații

Marcel Bîrsan și-a reparat o greșeală comisă la ultimul meci în care a arbitrat-o pe FCSB

Originar din București, Marcel Bîrsan a arbitrat-o ultima dată pe FCSB într-un meci cu Universitatea Craiova, din etapa #23 a Superligii. Atunci, vicecampioana s-a impus în deplasare, scor 3-0, însă prima reușită a venit în urma unei faze controversate.

Darius Olaru a deschis scorul în minutul 45+8, după o lovitură de la 11 metri. Chemat de Cătălin Popa să revadă faza, „centralul” Marcel Bîrsan s-a răzgândit și a dictat penalty pentru oaspeți.

Marcel Bîrsan n-a observat inițial incidentul. După 3 minute de analiză în camera VAR, Cătălin Popa l-a chemat să revadă faza la monitorul montat pe marginea terenului. „Centralul” din București a întors decizia și dictat lovitură de la 11 metri, spre nemulțumirea celor de la Craiova.

Ultima oară când Bîrsan a arbitrat-o pe Farul s-a întâmplat pe 12 februarie 2024, într-o partidă de tristă amintire pentru trupa lui Hagi. Atunci, Farul a fost învinsă pe teren propriu de Dinamo, scor 0-2. Partida a avut un singur moment controversat gestionat de Bîrsan.

Atunci, „centralul” i-a arătat cartonașul roșu lui Alexandru Buzbuchi în minutul 77 după un contact cu Hakim Abdallah. Decizia a fost întoarsă de VAR. Ionuț Larie, aflat aproape de fază, a avut o ieșire violentă. L-a bruscat pe Bîrsan. Căpitanul Farului a văzut cartonașul galben, dar nu s-a potolit. A strigat injurii în direcția arbitrului asistent, însă nu a primit cartonașul roșu.

VIDEO. IOANIȚOAIA LA ZI » Directorul Gazetei Sporturilor, despre lupta la titlu: "CFR este condamnată să câștige. Cine pierde în U Craiova - Rapid riscă să piardă și locul doi. Farul-FCSB este un meci de 1X2"

Citește și alte știri:

Raul Rusescu, declarația zilei: „Pentru nebunul ăla de patron... Sunt subiectiv acum”
GSP LIVE
Raul Rusescu, declarația zilei: „Pentru nebunul ăla de patron... Sunt subiectiv acum”
Atacantul pe care Raul Rusescu îl vrea la FCSB: „Mâine l-aș lua, cu ochii închiși! Îmi place la nebunie!”
FCSB
Atacantul pe care Raul Rusescu îl vrea la FCSB: „Mâine l-aș lua, cu ochii închiși! Îmi place la nebunie!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
contrabas3
contrabas3  •  31 Martie 2024, 08:14
Postat de dandana pe 30 Martie 2024, 08:06

Ups! Se pare ca nu ști acel proverb care spune " nu deșteapta prostul că se crede important". Iar când facem asta noi, băi nu suntem departe de ei. Ai învățat la școală... Bravo ție! Dar când corectezi pe internet, băi nu este bine. Arăți ca nu ești mai departe decât el. În lume difera religiile, culorile și chiar deșteptul față de prost, sau frumosul față de urât. Fără aceste detali nu am ști dacă suntem sau nu deștepți și frumoși. Tu în ce categorie ești când te cobori la nivelul lui? Îți spun eu ceva! Trebuie sa taci, doar atunci ești deștept, iar când lumea te cere prost fi prost. Doar așa vei răzbi în viață. Dacă mi-ai face mie față în față asta, bai în secunda următoare te-aș da cu capul de tot ce găsesc în față. Sa îți arăt ca este bine sa stai în banca ta. Probabil acel om are mulți mai mulți bani decât tine, chiar dacă scrie âi în loc de îi. Becali, Mititelu sau mulți alți arată că ar trebui să-ți vezi de viață fără să-ți pese de alți

Mi-ar plăcea să fim față în față. Dacă răspunsul tău la o corectare verbală pe care ți-aș face-o ar fi violența, nu aș ezita să te pun la punct extrem de rapid.

dandana
dandana  •  30 Martie 2024, 08:13

Bine este sa ai fini și nași în fotbal. Asa faci performanțe, nu certându-se cu toți cum fac alți. Deja fcsb are asigurate 6 puncte, și te întrebi. Cum dracu farul câștigă cu rapid, rapid umilește fcsb, iar farul ia bătaie de fiecare dată când fcsb are nevoie de puncte. Bai eu cred ca la ce echipă are fcsb nu ar trebui să se întâmple asta. Dar asta este România!

dandana
dandana  •  30 Martie 2024, 08:09
Postat de danutcornel pe 29 Martie 2024, 18:33

nu stiu cum se facedar fcsb e arbitratata doar de arbitrii de casa gen barsan si sfesnic sunt manevrele lui gigigi la federtia arbitrilor dar cu arbitrii sau nu fcsbeii nu vor lua titlul

Când cei din conducerea fotbalului vrea asta... Bai chiar se poate. Trăim în românia și nu mai este ceva bizar. Sa furi este o normalitate, chiar și noi de acasă ne-am obișnuit. Anul asta câștiga fcsb pentru ca asa vor ei!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează