FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Arbitrul finalei CCE cîştigată de Steaua a crezut că un mare dinamovist a jucat împotriva Barcelonei: "Eu aşa ştiam"

Articol de GSP - Publicat joi, 15 august 2013 00:00 / Actualizat joi, 15 august 2013 11:18

Michel Vautrot, arbitrul care a condus finala Cupei Campionilor Europeni cîştigată de Steaua, 2-0 cu Barcelona, a vorbit despre marii jucători ai "militarilor", dar şi despre reacţia românilor la ani distanţă de la succes.

"În orice oraş din România lumea care mă recunoaşte îmi mulţumeşte pentru acea finală. Eu mereu le spun că a fost meritul jucătorilor, eu n-am făcut nimic. În 2006 am primit şi o plachetă din partea clubului cu mesajul: «Nu vom uita niciodată ce aţi făcut pentru noi». Au insistat s-o primesc", a mărturisit Michel Vautrot pentru stiridesport.ro.

Fostul "central" a crezut că l-a arbitrat în 1986 pe Mircea Lucescu în finala de la Sevilla: "Duckadam a fost senzaţional. Îmi amintesc şi de Boloni. Şi mai ştiu pe cineva din echipa Stelei de atunci. Antrenorul lui Şahtior Doneţk, Mircea Lucescu. Nu a jucat la Steaua? O să îi spun cînd ne întîlnim că eu aşa credeam", a încheiat francezul.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (35)
leroiv72
leroiv72  •  16 August 2013, 13:12
Postat de tigruzzu pe 15 August 2013, 22:40

Aia era selecționata României (Socialiste!) numărul 1. Apoi, exista selecționata României (Socialiste!) numărul 2, zisă Dinamo. Uneori, cam o dată pe cincinal, se schimbau cu numerele. Atât.

se pare ca uitasi cine va infiintara....si cu mult inaintea celor 2 echipe socialiste! :D sa nu mai spun de metodele ceausiste(pe care le tot puneti in carca stelei si a lui dinamo) la care a apelat si ...nea georgica, primul vostru patron dupa revolutie! cum era vb aia..."la timpuri noi....tot noi cu ale noastre metode!" :)) ma repet, e greu cu obiectivitatea... ;)

tigruzzu
tigruzzu  •  15 August 2013, 22:45
Postat de victor33 pe 15 August 2013, 16:44

Ceasul ca ceasul, intalnirea de la Atena a rezolvat treaba. Valentin, Vautrot, Vardinoianis. Asta a fost filiera succesului. Plus o Barcelona foarte ghinionista.

:-)))))))))))))))))) Până și acolo au umblat cu mîța-n sac!

tigruzzu
tigruzzu  •  15 August 2013, 22:40
Postat de silvercloud pe 15 August 2013, 19:05

A fost una dintre cele mai plictisitoare finale de Cupa Campionilor... Steaua s-a aparat 120 de minute eroic iar Duckadam a fost SENZATIONAL la penalty-uri, aparand toate cele 4 executate de jucatorii Barcelonei !! Dar e la fel de adevarat ca Steaua nu putea aborda tactica jocului de la egal la egal cu Barcelona, altfel ar fi pierdut la scor, asa cum a facut-o 3 ani mai tarziu cu Milan-ul lui Gullit, Reijkaard si Van Basten, 0-4 !! Steaua a facut toti romanii bucurosi atunci, am iesit pe strazi cu drapelele romanesti in maini, am cantat si am dansat pana tarziu... Lucruri care nu se pot uita niciodata!!

Aia era selecționata României (Socialiste!) numărul 1. Apoi, exista selecționata României (Socialiste!) numărul 2, zisă Dinamo. Uneori, cam o dată pe cincinal, se schimbau cu numerele. Atât.

Vezi toate comentariile (35)
Comentează