FOTBAL  »  Superliga  »  ARBITRAJ

Arbitrul Istvan Kovacs a numit fotbalistul român care l-a enervat cel mai rău: „Nu mă așteptam la asta din partea lui”

Istvan Kovacs
Istvan Kovacs

Articol de GSP - Publicat luni, 27 aprilie 2020 17:46

Arbitrul Istvan Kovacs (35 de ani) spune că fotbalistul care l-a dezamăgit cel mai tare a fost Vasile Maftei (39 de ani). 

În noiembrie 2016, în timpul meciului dintre Viitorul și Voluntari, încheiat 2-1, Vasile Maftei i-a adresat cuvinte grele lui Istvan Kovacs. Arbitrul a povestit la acel moment: „Jucătorul mi-a strigat în mod repetat «şmecherule«, hoţule», râsule», penibilule», borâtule». În tunelul care duce spre vestiare, Maftei m-a înjurat de morţi”.

Istvan Kovacs: „Din partea lui nu mă așteptam”

„Cea mai urâtă fază a ieșit cu Maftei. Din partea lui nu m-aș fi așteptat, pentru că a fost un jucător pe care l-am respectat. Pe teren s-a comportat exemplar față de mine, apoi au fost niște cuvinte aruncate la nervi, dar am rezolvat și cu el situația. După finala Cupei dintre Voluntari și Astra, Maftei a venit și și-a cerut scuze, a fost un gest bărbătesc. Au fost mai multe lucruri pe care mi le-a spus și nu aș vrea să reproduc. Îmi plac bărbații adevărați, adică în momentul în care greșești, să îți asumi acest lucru”, a declarat Kovacs, conform Prosport. 

Ce a spus Maftei după meciul dintre Viitorul și Voluntari 

"Kovacs este un arbitru arogant. Pe mine nu m-a deranjat că a dictat penalty, ci modul în care s-a comportat cu noi. Nu suntem sclavii nimănui. Ne zicea «Plecați de aici!», «Marș de aici!» și «Vă dau afară!». OK, suntem fotbaliști, poate suntem nervoși din cauza adrenalinei, dar nu e normal să fim tratați așa.
 

Nu cred că o să primesc o suspendare mai mare. El mi-a dat două galbene, pentru proteste. Nu am înjurat"

- Vasile Maftei, în 2016

VIDEO EMOȚIONANT. România e puternică și se va întoarce și mai puternică!

Citește și alte știri despre fotbalul din Liga 1:

Ionuț Negoiţă îi şochează şi pe investitorii spanioli: a mai găsit 3 facturi neachitate, în valoare de 500.000 de euro » Reacția cumpărătorilor

FCSB. Gigi Becali a dezvăluit la TV cum se implică peste Bogdan Vintilă: „Se alege praful! El vrea să joace Adi Popa, eu zic să joace Dennis Man”

„Lampard” Popescu, primul plecat de la FCSB? » Până să vină oferta lui Becali, a bătut deja palma cu alt club din Superligă: „Suntem încântați, e un campion”

L-a disperat pe Hagi: „Ne despărțim, nu se mai poate! La câți bani îi dăm, trebuia să fie star”


Comentarii (7)
1258915164254899
Adrian Petrescu  •  27 Aprilie 2020, 23:43
Postat de Daniel Buriu pe 27 Aprilie 2020, 19:25

Ma mir sa fi vorbit Maftei asa urat, poate a invatat la Voluntari cuvintele astea.Cand era la Rapid umbla cu unghiile taiate si batistuta la el, frecventa spectacole de teatru, opera, cluburi de lectura, etc!!!!

Dacă nu știe sa vorbească cu jucătorii, așa merită asemenea *** de arbitri, iți fură pe față un meci pe care știi sigur că îl câștigi pe merit.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

severusl
severusl  •  27 Aprilie 2020, 22:00

"Dispari!"

liviu.neagoe
liviu.neagoe  •  27 Aprilie 2020, 21:57

Te-am vazut in avion cat esti de arogant, nu ma dau in vant dupa Matei, dar cred ca are dreptate, esti plin de tine

Vezi toate comentariile (7)
Comentează