FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

DINAMO. Ionuț Negoiţă îi şochează şi pe investitorii spanioli: a mai găsit 3 facturi neachitate, în valoare de 500.000 de euro » Reacția cumpărătorilor

Ionuț Negoiță încearcă din răsputeri să vândă clubul pe care nu mai dorește să-l administreze. Captură GSP Live
Ionuț Negoiță încearcă din răsputeri să vândă clubul pe care nu mai dorește să-l administreze. Captură GSP Live

Articol de , - Publicat luni, 27 aprilie 2020 14:00

DINAMO. Negocirile pentru vânzarea clubului Dinamo către fondul de investiţii din Spania continuă şi, cel puţin teoretic, ar trebui să intre în linie dreaptă în cursul acestei săptămâni.

După ce discuţiile cu Asociaţia Dinamovişti pentru Dinamo, care s-au purtat zilele trecute, nu au avut nici o finalitate, în cursă pentru a prelua pachetul majoritar au rămas investitorii iberici. 

Deşi se făcuseră paşi importanţi şi ibericii acceptaseră toate datoriile pe care Ionuț Negoiţă le prezentase ca fiind totale şi existente la data de 20 aprilie, adică săptămâna trecută, în cursul weekend-ului a reuşit să-i şocheze pe cei din Spania.

DINAMO. Alte 3 facturi neachitate trimise investitorilor spanioli

Acestora le-au mai fost trimise încă 3 facturi neachitate, care nu erau depuse la dosarul cu datorii, pe care Dinamo l-a prezentat iniţial. Suma cumulată a acestora depăşeşte o jumătate de milion de euro, iar mare parte provine din neachitarea furnizorilor şi a chiriilor. 

Practic, datorii chiar către Ionuţ Negoiţă, care prin firmele sale şi prin hotelurile pe care le deţine a fost şi continuă să fie princiaplul partemer de afaceri al clubului Dinamo

Spaniolii nu dau înapoi și au acceptat și noile facturi ale lui Negoiță

Spaniolii s-au arătat surprinşi de apariţia acestor datorii, însă n-au dat înapoi de la preluarea clubului şi au acceptat chiar şi preluarea noilor facturi trimise de oamenii lui Ionuţ Negoiţă. 

Cei peste 500.000 de euro se adaugă oricum unor datorii pe care Dinamo le are în acest moment: către jucători şi staff, salarii neachitate, dar şi către bugetul de stat. 

Discuţiile între cei din Spania şi Negoiţă vor continua în aceste zile, iar dacă lucrurile vor decurge conform planului stabilit de cele două părţi şi nu vor mai interveni şi alte sume şi facturi neachitate, aşa cum s-a întâmplat în weekend-ul care a trecut, atunci e foarte posibil să fie semnat contractul de vânzare a pachetului majoritar de acţiuni.

VIDEO. Ionuț Negoiță: „Anumite persoane meritau ca eu să nu intervin la Dinamo”

Citește și alte știri despre Dinamo:

EXCLUSIV Ce informații are Anghelache? Dezvăluiri despre vânzarea clubului: „Mă bucur că se va întâmpla”

Dinamo de España? „Câinii” pot ajunge azi pe mâna spaniolilor! Toate detaliile discuțiilor cu Ionuț Negoiță

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (75)
valdin
valdin  •  28 Aprilie 2020, 09:01
Postat de thelegend. pe 27 Aprilie 2020, 19:18

Ar cam trebui sa se grabeasca domnii spanioli, pentru ca in 3 zile, daca nu achitam licenta de Europa, nu mai jucam, si atunci nustiu cine ar mai veni la Dinamo, fara sa participi in cupele europene.

Sunteti deja calificati ? :)))

112119717140072
Adevaru Golutz  •  28 Aprilie 2020, 08:52

ar trebui sa ii sariti in git si lui badea si lui bocea si lui negoita. de lucescu si tiriac oricum au arici in buzinar si au de dat bani altora nu mai spun. nimicuri. lipsa de caracter la romani a fost scoasa in evidenta si de ferdinand si de altii este ceea ce termina societatea noastra. in mare am sa va povestesc pe scurt examenul de doctororat luat de nae ionescu in germania. era intrebat daca toti romanii sint asa de destepti acolo ca el. nae ionescu a inceput sa le spuna ca in europa sint sate la fel ca in romania doar ca acolo se gaseste usor desteptul satului. in romania usor de gasit prostul satului penru ca pozitia de destept este asaltata de foarte multi. nici cu siguranta statului nu poti sa-l convingi pe roman ca altul poate fi mai destept ca el. studiaza legi cum sa le incalce.... etc... ' romanii 'e' destepti." asa ca restul il deduceti

creeperno999
creeperno999  •  27 Aprilie 2020, 22:59

Lunea viitoare mai gaseste alte facturi,alte furaciuni

Vezi toate comentariile (75)
Comentează