FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

DINAMO. EXCLUSIV Ce informații are Anghelache? Dezvăluiri despre vânzarea clubului: „Mă bucur că se va întâmpla”

Constantin Anghelache e optimist: crede că Ionuț Negoiță va vinde Dinamo de data aceasta
Constantin Anghelache e optimist: crede că Ionuț Negoiță va vinde Dinamo de data aceasta

Articol de - Publicat luni, 27 aprilie 2020 09:48

Constantin Anghelache (74 de ani), fost președinte la Dinamo, e încrezător că tratativele dintre Ionuț Negoiță și Herminio Menendez privind vânzarea clubului vor avea o finalitate pozitivă.

Fost președinte la Dinamo în două rânduri, Anghelache a vorbit despre noua tentativă a lui Negoiță de a vinde echipa din „Ștefan cel Mare”. 

„Spre surprinderea mea foarte pozitivă, fiind dinamovist până în călcâie, mă bucur că se va întâmpla problema cu investitorul spaniol. Din punctul meu de vedere, citind și văzând că și Ioan Andone e implicat și spune niște lucruri, eu, ca orice român, aștept acel moment.

Să dea Domnul Dumnezeu ca investitorul să fi apărut, iar echipa Dinamo să fie salvată nu pentru o zi, nu pentru un an, să fie salvată pentru o perspectivă, să treacă în mâna unor oameni care știu să se ocupe de fotbal ca de fotbal, nu ca afacere”, a declarat Constantin Anghelache pentru GSP.ro.

Ioan Andone: „Mai sunt două sau trei lucruri de pus la punct”

După ce Ionuț Negoiță a anunțat că a reluat discuțiile cu spaniolii pentru vânzarea lui Dinamo, Ioan Andone, cel care le-a propus ibericilor să cumpere echipa alb-roșie, a oferit noi detalii. 

Potrivit „Fălcosului”, Negoiță ar putea primi banii săptămâna aceasta. Echipa ar putea avea un antrenor spaniol și obiectivul în primul an ar fi o clasare în primele 3-4 poziții. 

„Mai sunt două sau trei lucruri de pus la punct. Dacă se rezolvă aceste două puncte, cred că se vor semna actele!”, a declarat Andone în urmă cu câteva zile.

VIDEO. Constantin Anghelache, despre proiectele socios de la Dinamo:

Citește și alte știri despre Dinamo:

Dinamo de España? „Câinii” pot ajunge azi pe mâna spaniolilor! Toate detaliile discuțiilor cu Ionuț Negoiță

Cornel Dinu, scrisoare deschisă după reacțiile la dezvăluirile despre blaturi: „Nu îmi reproșez nimic! Steaua și Craiova făceau la fel. Securiștii tac, eu vorbesc”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (8)
2036290743290484
Ion Marin  •  30 Aprilie 2020, 17:27

Domnul Anghelace , procedurile de acum cu sustinerea cu donarea banilor sunt foarte greoaie .Se rezolva foarte usor prin crearea unui program , de transmitere a banillor prin S.M.S.CONTACTATI O pe doamna , marea doamna, Veronica Gusa Dragan, sa preia clubul Dinamo, o sa aveti o surpriza foarte placuta , este o ramanca autentica si o mare patrioata.GRABITI VA !SUSATINET-II si incurajati ii pe suporteri sa se asocieze in fiecare judet si sa adune bani pentru club , impreuna cu DOAMNA VERONICA CLUBUL DINAMO VA RENASTE.Implicati -va DOMNULE ANGHELACHE , nu stati cu mainile in SAN CA TIRIA SI LUCESCU , sunteti un om deosebit , va rog!

thelegend.
thelegend.  •  27 Aprilie 2020, 19:35
Postat de 21lva pe 27 Aprilie 2020, 16:24

Trebuia sa apara un geniu din asta cu explicatii destepte. Pai ba, spaniolii ii dau 1 leu lui negoita si preiau societatea cu datorii. Apoi platesc datoriile catre toti creditorii. Doar nu crezi ca ii dau aia banii lui negoita dinainte. Ce oameni...

Pai si datoriile alea creier pe batz , tot la Negoita trebuie sa ajunga, ca el a imprumutat clubu si acum are de luat banii, ai inteles sau trebuie un desen ??

21lva
21lva  •  27 Aprilie 2020, 16:24

Trebuia sa apara un geniu din asta cu explicatii destepte. Pai ba, spaniolii ii dau 1 leu lui negoita si preiau societatea cu datorii. Apoi platesc datoriile catre toti creditorii. Doar nu crezi ca ii dau aia banii lui negoita dinainte. Ce oameni...

Vezi toate comentariile (8)
Comentează