FOTBAL  »  Superliga  »  EVENIMENT

Arena Națională, blocată din nou » Încă un eveniment major va fi găzduit pe cel mai mare stadion al țării

Imagine de la concertul susținut de Coldplay la Amsterdam
Imagine de la concertul susținut de Coldplay la Amsterdam

Articol de - Publicat joi, 20 iulie 2023 22:13 / Actualizat vineri, 21 iulie 2023 00:28

Trupa britanică Coldplay va concerta la București, pe Arena Națională, pe 12 iunie 2024.

Turneul „Music of the spheres world tour” al formației Coldplay va debuta la Atena, capitala Greciei, pe 8 iunie 2024. Se va încheia pe 30 august 2024, la Dublin, în Irlanda.

Fanii vor putea achiziționa tichetele pentru concertul din România începând cu data 25 iulie 2023.

Arena Națională, din nou blocată 

Controversa momentului în sportul românesc a plecat tocmai de la faptul că Arena Națională nu poate găzdui derby-ul dintre FCSB și Dinamo. Cel mai mare stadion al țării este rezervat tot pentru o serie de evenimente extrasportive.

Gigi Becali a încercat să închirieze stadionul din Ghencea. După lungi negocieri, CSA Steaua a respins cererea și a trimis „Derby de România” pe „Arcul de Triumf”. 

În perioada concertului Coldplay din 2024, Arena Națională nu va putea organiza meciuri de fotbal. În mod normal, în acel moment ar fi programată prima rundă a sezonului 2024/2025.

VIDEO. Gigi Becali vorbește despre un stadion nou, dar are o dilemă: „Să îl stric? Valorează 100 de milioane!”

Citește și alte știri din fotbalul românesc: 

Voicu a spus clar: câți bani a investit Red&White la Dinamo în 5 luni

Omrani, negocieri pentru revenirea în SuperLigă » Vine să atace play-off-ul

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (15)
gabriel.negrila
gabriel.negrila  •  21 Iulie 2023, 12:15

Controversa porneste de la faptul ca FRF si LP au inceput campionatul cand altii sunt in vacanta sau abia incep vacanta. Echipele adevarate acum incep turneele de vara, pentru reclama si multumirea suporterilor de pe alte continente. Iar noi jucam derby-uri dupa 3 saptamani de pauza si am ajuns deja sa fim in etapa a doua! Si nu intelege lumea de ce sunt obositi fotbalistii, alergati si voi din 12 iul pana in iunie anul viitor, zilnic cel putin 4 ore, in iunie stati 3 saptamani si apoi incepeti iar sa alergati, sa vad daca puteti! Si am spus numai sa alergati, nu am spus sa faceti si forta la sala, sa alergati 7-8 km, zilnic ! Pe vremuri stiu ca se incepea campionatul la sf de august, nu stiu de unde a aparut moda cu inceperea campionatului la inceput de iulie? Nu au televiziunile de sport subiecte pe perioada vacantei?

lefter_popescu
lefter_popescu  •  21 Iulie 2023, 10:38

În perioada aceea este vacanta. Nu ne mai speriați! Sa vina Vijelie și Salam ( cu soia) ...sa vezi atunci cum se așează la coada fecesebistii, pana la Bariera Vergului .și dincolo de ea...ca sa nu mai râdeți de cele câteva zeci sau poate 100 care stau acum la o coada lunga de 100 de metri.

dash.berlin
dash.berlin  •  21 Iulie 2023, 09:49

Pana atunci, clona ilegala din liga a 2-a va fi desfiintata si Steaua va reveni in Ghencea .

Vezi toate comentariile (15)
Comentează