FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

EXCLUSIV RIPOSTA generalilor! Cum demontează CSA discursul de azi al lui Becali: „Sunt 2 lucruri pe care nu le-au făcut! Ați văzut răspunsul lui Argăseală?”

Peluza Sud Steaua, foto: Imago
Peluza Sud Steaua, foto: Imago

Articol de - Publicat joi, 20 iulie 2023 17:58 / Actualizat joi, 20 iulie 2023 18:58

Surse apropiate celor de la CSA Steaua susțin că „este exclusiv vina celor de la FCSB că nu pot juca în Ghencea. Nu au respectat în niciun moment procesul-verbal încheiat de la început, în care știau ce condiții trebuie să îndeplinească. Nu au acceptat nici varianta de rezervă propusă de Steaua, pentru gazon”.

Încă din comunicatul oficial al CSA Steaua s-a precizat că deși negocierile pentru punerea la dispoziție a stadionului din Ghencea au durat mai multe zile, „reprezentanții clubului FCSB au transmis oficial că nu pot prezenta documentele stabilite de comun acord în procesul-verbal de negociere, polița de asigurare acte de vandalism și biletul la ordin avalizat pentru asigurarea protecției gazonului".

Pe Ghencea, FCSB e interzisă! Pe „Arc”, primește un BONUS pentru că va disputa acolo Derby de România
FCSB - DINAMO
Pe Ghencea, FCSB e interzisă! Pe „Arc”, primește un BONUS pentru că va disputa acolo Derby de România

Cum susține CSA Steaua că au decurs negocierile

Surse din cadrul clubului militar au explicat cum s-au derulat lucrurile: „Miercurea trecută a avut loc prima întâlnire, unde s-a încheiat un proces-verbal, în care ambele părți au fost de acord cu condițiile de punere la dispoziție, inclusiv acele asigurări. În următoarele două zile, dialogul s-a purtat prin intermediul juriștilor".

„De ce Argăseală nu avea nici azi, la conferință, biletul la ordin?!”

Ulterior procesului-verbal, „cei de la FCSB au spus că nu găsesc un broker care să facă acea asigurare de un milion de euro, pentru gazon. Cei de la Steaua le-au oferit o altă variantă, biletul la ordin, pentru suma de 750.000 de euro. Au și chemat reprezentanți ai firmei care se ocupă de gazon, care au explicat cu documente care ar fi costurile înlocuirii complete. 

Cei de la FCSB au înțeles. Dar în niciun moment, nici la întâlnirile directe ulterioare, nu au prezentat nici asigurarea de vandalism, de 250.000 euro, nici biletul la ordin. De ce azi, la conferința de presă organizată de Gigi Becali, când i-a cerut acel bilet lui Argăseală, acesta a zis că nu-l are?! Tocmai pentru că nu l-au făcut niciodată! E un tipizat care se completează foarte simplu, la orice bancă unde ai cont".

„Și FRF, și UEFA au făcut asigurări să folosească stadionul din Ghencea”

Aceleași surse au explicat că până acum, „CSA Steaua a avut relații comerciale de acest gen cu FRF și cu UEFA. Și ambele organisme au prezentat respectivele documente pentru a putea folosi stadionul. Cu UEFA, lucrurile au stat altfel, forul continental prezentând o asigurare comună de 35 de milioane de euro pentru toate cele 8 stadioane care au organizat partide la Euro 2022 de U21. 

Pentru FCSB asigurarea gazonului a fost mai mare, dar în limitele reglementărilor interne și ale legii de punere a dispoziție a bazelor sportive, pentru că era un meci de mare risc. Nu era vorba doar despre două galerii, ci chiar de trei, pentru că era de așteptat ca la stadion să-și facă apariția și suporterii Stelei, nu numai cei de la FCSB și Dinamo. 

Și, oricum, la finalul meciului, se convenise ca o comisie din care ar fi făcut parte și reprezentanți FCSB, să inspecteze arena, să constate eventualele pagube și apoi să fie stabilite costurile remedierii acestora".

Era vorba despre un ordin de ministru al apărării, în care se preciza să se respecte condițiile de punere la dispoziție și reglementările interne. Nimeni nu și-ar fi permis să riște să nu respecte aceste lucruri. Gigi Becali s-a bazat prea mult, probabil, pe premierul Ciolacu. Și nu a făcut acele asigurări. Tot ce au spus la conferință a fost gargară! De ce n-au arătat documente?! Toată corespondența a fost electronică, e înregistrată, Corpul de Control al premierului o poate verifica
- Sursă apropiată CSA Steaua, pentru Gazeta Sporturilor

FOTO Val de ironii ale fanilor CSA la adresa lui FCSB, după ce au primit interzis pe Stadionul Steaua

+11 FOTO

VIDEO. Gigi Becali vorbește despre un stadion nou, dar are o dilemă: „Să îl stric? Valorează 100 de milioane!”

Citește și alte știri despre disputa FCSB - CSA: 

Gazeta, confirmată » FCSB vinde bilete la derby-ul cu Dinamo numai vineri, la case!

Situație incredibilă! Cum ajungi pe Arcul de Triumf la FCSB - Dinamo: toate detaliile prezentate de reporterii GSP

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (108)
O_persoana
O_persoana  •  21 Iulie 2023, 12:21
Postat de lefter_popescu pe 20 Iulie 2023, 21:13

Amice, acum la spartul târgului, de ce Gigi Valiza sare la cap cu 10 mil. euro ? Nu era mai bine sa plătească prejudiciul și sa aștepte deciziile definitive și irevocabile în toate dosarele aflate pe rol și apoi sa vina cu solicitarea de a juca în Ghencea? Nu vezi ce da din el și ce circ face pt presa care-i canta în struna ? Acest om malefic , ar *** . ***. Acum rade ,acum ridica glasul , acum gesticulează animalic. Trebuie reținut ca din cele trei condamnări care au însumat peste 10 ani de pușcărie, nu știu dacă a făcut 2 ani și jumătate...Si aceia făcuți cu "ajutorul Uniunii sovietice", mutat la cerere in Dobrogea ca sa "lucreze" la baza lui Hagi sau cică a scris 5 cărți de valoare academica . Acest personaj, fără a fi oprit și pedepsit , joaca pe degete tot ce mișcă în tara asta, acolo de unde știe ca-i va aduce profit.

1: Prejudiciul acela nu exista pana ce se va da o decizie definitiva in procesul acela 2: După logica ta , dacă ma judec cu statul , nu mai am dreptul sa beneficiez de orice facilitate a statului . Plus , una dintre atribuțiile administratorului este sa producă cât mai mulți bani cu acel bun. CSA clar nu face asta

Moshu
Moshu  •  21 Iulie 2023, 10:10
Postat de fcsb_clar_e_steaua pe 20 Iulie 2023, 23:10

Hai cu desființarea secției de fotbal a CSA Steaua, hai că se poate! Hai că sunt prea manipulatori, nesimțiți, se joacă cu banii românilor și ne iau pe toți de proști. N-a zis Talpan clar că nu vrea FCSB in Ghencea? Ce tot atâtea argumente ridicole? N-au nicio intenție să lase vreodată FCSB, adevarata Steaua, in Ghencea. Corpul de control să găsească neregulile și să spună câți bani a mâncat clubul asta de fotbal al armatei de la bugetul de stat. Apoi, să recomande închiderea secției de fotbal. Gata, pa și la revedere cu echipa voastră de frustrați care suge bani de la stat și nu poate promova. Niciodată Steaua lui Talpan nu e si nici nu va fi Steaua, Steaua e unde sunt suporterii, iar suporterii steliști sunt luați de prosti de Talpan si restul de la CSA. Au dat generalii Steaua lui Becali si s-au găsit unii să conteste actele, că vai doamne nu e Steaua. CSA, puneți hârtiile in ramă și strigați către hârtie “hai Steaua”!! Hai, fanii actelor, echipa voastră e un act si sunteți niște trădători, ați plecat de lângă adevarata Steaua.

*** bre mm,esti rau de tot !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

fanu2
fanu2  •  21 Iulie 2023, 08:54

Asa cum generalii ucraineni își apără tara în fața rușilor, la fel ai noștri apără glia din Ghencea în fața lui Becali! :)) :)). Slava! :))

Vezi toate comentariile (108)
Comentează