FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - DINAMO

Pe Ghencea, FCSB e interzisă! Pe „Arc”, primește un BONUS pentru că va disputa acolo Derby de România

Adrian Șut, foto: GSP
Adrian Șut, foto: GSP

Articol de , , - Publicat joi, 20 iulie 2023 17:49 / Actualizat joi, 20 iulie 2023 21:38

Astăzi a fost semnat contractul dintre FCSB și Complexul Sportiv Național Arcul de Triumf în privința meciului FCSB - Dinamo, care se va disputa pe arena de 8.200 de locuri, sâmbătă seara, de la 21:30. 

Șefii vicecampioanei au ajuns la un acord cu administratorii de la „Arc" în mai puțin de 24 de ore, spre deosebire de negocierile extrem de lungi purtate de cei de la CSA Steaua, pentru accesul pe Ghencea, care s-au și finalizat cu un refuz din partea clubului Armatei.

Alegeți: o țară de Talpani sau de Becali?
editorial
Alegeți: o țară de Talpani sau de Becali?

FCSB va face un antrenament pe Stadionul „Arcul de Triumf”, vineri la prânz

Pe „Arcul de Triumf", FCSB nu doar că a găsit deschidere și înțelegere, dar are chiar și un bonus din partea directorului Complexului, Radu Popa, și din partea forului care are în administrare baza, e vorba despre Agenția Națională pentru Sport, condusă de fosta mare canotoare Elisabeta Lipă.

 FCSB a primit permisiunea de a se și antrena înainte de a disputa derby-ul cu Dinamo. Astfel că Mihai Pintilii și Elias Charalambous vor conduce o ședință de pregătire pe gazonul de la "Arc", vineri la prânz, tocmai pentru ca jucătorii să se familiarizeze atât cu suprafața de joc, cât și cu o arenă pe care nu au evoluat niciodată până acum. 

Singurele echipe de fotbal care au susținut meciuri din postura de gazde pe "Arc" au fost Dinamo și echipa națională de tineret a României, dar și naționala de fotbal feminin a României.

Și cu CSKA 1948 Sofia se va juca tot pe „Arc”, dar cu porțile închise

FCSB va reveni pe acest stadion la distanță de 11 zile de la confruntarea cu Dinamo. Mai precis, pe data de 3 august, când va susține meciul cu CSKA 1948 Sofia, returul dublei manșe din turul 2 preliminar al Conference League. 

Roș-albaștrii au informat deja UEFA despre locul de desfășurare și nu au fost interesați să evolueze pe o arenă mai mare, chiar dacă meciul ar fi suscitat sigur un interes major, motivul fiind că partida respectivă se va desfășura cu porțile închise. 

FCSB are de ispășit o etapă de sancțiune după decizia UEFA, venită ca urmare a unor scandări rasiste la meciul cu West Ham United, din grupele Conference League, meci disputat în luna octombrie 2022, pe Arena Națională. 

FCSB - CSKA 1948 Sofia se va disputa joi, 3 august, cu începere de la ora 20:00. Drepturile TV pentru transmisia acestui joc încă n-au fost achiziționate de nimeni. În schimb, meciul tur, de săptămâna viitoare, care va fi la Sofia miercuri, 26 iulie, de la 20:30, va fi televizat de Antena 1.

Pe Ghencea, FCSB e interzisă! Pe „Arc”, primește un BONUS pentru că va disputa acolo Derby de România
Stadionul „Arcul de Triumf”

„Arcul", al 10-lea stadion gazdă pentru FCSB cu Becali patron

De când Gigi Becali a preluat clubul, ianuarie 2003, FCSB a disputat până acum meciurile din postura de echipă gazdă pe 9 arene. "Arcul de Triumf" va fi cea de-a 10-a în istoria de peste 20 de ani. 

Celelalte stadioane din București pe care s-au mai disputat jocuri acasă au fost Arena Națională/"Lia Manoliu", dar și Ghencea. În schimb, în provincie, FCSB a bifat nu mai puțin de 8 orașe în care a fost pe teren propriu: Constanța, Craiova, Giurgiu, Pitești, Ploiești, Buzău și chiar Cluj-Napoca și Oradea

Citește și alte știri despre FCSB - Dinamo: 

Informație de ultimă oră: galeria FCSB a făcut un pact cu cea dinamovistă! Ce s-au înțeles

Situație incredibilă! Cum ajungi pe Arcul de Triumf la FCSB - Dinamo: toate detaliile prezentate de reporterii GSP

Becali anunță o refacere nesperată: „E ghinionul lui Dinamo! Va fi vuiet mare”

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (28)
istet10
istet10  •  23 Iulie 2023, 19:47
Postat de boierasul pe 21 Iulie 2023, 05:40

Eu nu aparțin *** fariseului)))

Tu pasti independent adica.

us27steaua
us27steaua  •  22 Iulie 2023, 18:04
Postat de Covid78 pe 22 Iulie 2023, 14:14

Dacă frf informează peste hotărârile judecătorești, este altceva

frf este zero barat. au fost excluse echipe din europa in alte campionate chit ca forurule nationale nu le-au facut nimic. daca tu crezi ca uefa este proasta esti mai prost ca mos craciun. pai uefa este un organism mai mare si mai bogat decat 80% din statele lumi. este ca si cum ai spune ca poti pacali germania sa ne trimita un milion de nemti sa ne faca infrastructura.

Covid78
Covid78  •  22 Iulie 2023, 14:14
Postat de us27steaua pe 22 Iulie 2023, 13:21

pai identitatea sportiva este la noi,o spune si uefa si milioanele de suporteri care tin cu Steaua din liga 1. fix asta este ca noi avem identitatea sportiva. dar nu-i stres,inca putin si se desfiinetaza clona csa si nu o sa mai ai tu asemenea dileme. 5 august este aproape.

Dacă frf informează peste hotărârile judecătorești, este altceva

Vezi toate comentariile (28)
Comentează