FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

De cine depinde rămânerea lui Giedrius Arlauskis la CFR Cluj: „Dacă el nu continuă, nu voi continua nici eu. Nu e Dan Petrescu”

Articol de GSP - Publicat luni, 20 aprilie 2020 20:31

Lituanianul Giedrius Arlauskis (32 de ani), portarul lui CFR Cluj, recunoaște că a primit mai multe oferte și condiționează șansele de a continua la club de rămânerea lui Marian Copilu în Gruia, mâna dreaptă a patronului Nelu Varga.

„Eu aștept să închei contractul cu CFR pe 30 iunie. După aceea voi lua o decizie. Va fi cea mai bună din punct de vedere financiar pentru mine. Trebuie să fie bine și pentru familie, am copii, contează și țara. 

Am rugat pe toată lumea să aștepte. Cele mai multe telefoane le-am primit din Turcia. Nu pot să confirm numele echipelor. Am auzit ceva de Beșiktaș, dar nu pot să confirm că m-au sunat. Până nu văd ceva concret, nu pot confirma”, a declarat Arlauskis la TV Digi Sport. 

Marian Copilu e persoana de care depinde rămânerea lui Arlauskis la CFR Cluj

Contractul lui Arlauskis cu CFR Cluj expiră la finalul lunii iunie. Competiția internă ar putea fi în desfășurare în acel moment, dacă pandemia de coronavirus nu permite reluarea pe 5 iunie. Portarul lituanian nu e sigur că va accepta o prelungire de contract. 

„Depinde. De obligat nu poate să mă oblige nimeni, corect? Nu există. Am vorbit și cu avocații. FIFA recomandă cluburilor să se înțeleagă cu jucătorii. Nimeni nu mă poate obliga să continui dacă mi se încheie contractul de muncă. Orice e posibil. Pentru mine contează multe chestii. Eu gândesc un pic diferit, sunt un pic «nebun». Depinde foarte mult de ce găsesc la Cluj. Contează o persoană care e foarte importantă pentru mine. Dacă persoana aia nu va continua la CFR, nu voi continua nici eu. Nu e Dan Petrescu, e vorba de Marian Copilu”, a spus Arlauskis.

De cine depinde rămânerea lui Giedrius Arlauskis la CFR Cluj: „Dacă el nu continuă, nu voi continua nici eu. Nu e Dan Petrescu”

Citește și alte știri despre fotbalul din Liga 1:

De ce a ajutat-o Nicolae Stanciu pe Dinamo? PCH știe motivul: „Acum ne-a confirmat personal”

EXCLUSIV VIDEO Mărturiile unui fost fundaș acuzat de blat de Porumboiu și Iancu: „Luam 700.000 de euro! Cu ce puteau să mă «cumpere»?”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
10156162893436307
Johny English  •  20 Aprilie 2020, 23:11
Postat de alex.ultras pe 20 Aprilie 2020, 22:14

va ramane

Taci!

gazistu
gazistu  •  20 Aprilie 2020, 22:21

la ce fata de om nebun are Arla, e de preferat sa plece, mai ales ca acum a semnat si "Pufi", + ca CFR mai avea vreo 3 portari pe langa lituanian. aaaa si zici ca conteaza tara, nu? ce sa joci ca unde ai fost ai facut banca,(Rubin kazan 5 sezoane 7 meciuri ....Watford 2 sezoane 1 meci, Espanyon 1 sezon 1 meci).... in afara de romania..la urziceni, FCSB si cfr unde esti titular mereu.....pai ia dute tu in Lituania , in tara ta si joaca acolo, ca aveti echipe de pix,....campioana lituaniei o batem cu echipe de mijlocul clasamentului din LIGA 2a....poti sa dispari din fotbalul romanesc, nebunule

alex.ultras
alex.ultras  •  20 Aprilie 2020, 22:14

va ramane

Vezi toate comentariile (3)
Comentează