FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Arlauskis i-a surprins pe conducătorii CFR-ului: „Joc gratis până la vară!”

Arlauskis a adunat 85 de meciuri la CFR doar în campionat și a câștigat în fiecare sezon titlul de campion cu vișiniii
Arlauskis a adunat 85 de meciuri la CFR doar în campionat și a câștigat în fiecare sezon titlul de campion cu vișiniii

Articol de , , - Publicat vineri, 05 martie 2021 22:20 / Actualizat vineri, 05 martie 2021 22:27

Portarul Giedrius Arlauskis, 33 de ani, e dispus să evolueze la Cluj până la sfârșitul sezonului fără să încaseze vreun ban. Pentru că un contract cu ”salariu zero” e imposibil de înregistrat, lituanianul va primi o sumă simbolică și va fi plătit cel mai prost din tot lotul campioanei

Cea mai nouă achiziție a campioanei e și cea mai surprinzătoare: Arlauskis, un portar cu cinci titluri de campion în România, e dispus să joace la Cluj gratuit până la vară!

Lituanianul a plecat de la Al Shabab în iarna aceasta după numai o jumătate de an petrecută în Arabia Saudită. A reziliat contractul în Asia deoarece clubul a vrut să angajeze un jucător de câmp străin și să folosească portar saudit. A intrat, după un scurt timp, în negocieri pentru revenirea la CFR, un club cu care a fost campion de trei ori la rând.

Arlauskis s-a întors de curând în Cluj și i-a uimit pe șefii clubului pe parcursul tratativelor pentru reluarea colaborării: "Sunt dispus să joc fără bani până la vară, doar din recunoștință față de club! Am câștigat aici bani, trofee, vreau să fac și eu un gest la schimb!".

Căpitan fără banderolă

Chiar gratuit nu va putea să evolueze pentru CFR, fiindcă legea nu permite înregistrarea unui contract "cu salariu zero". Lituanianul va primi un contract cu o sumă simbolică, două mii sau trei mii de euro, salariul cel mai mic din lot.

Campioana va anunța în curând întoarcerea oficială a lui Arla, portarul campion din ultimii trei ani, și va avea posibilitatea să trateze pentru păstrarea lui și în stagiunea următoare. Lituanianul are 33 de ani și e unul dintre străinii care au intrat în istoria fotbalului românesc, a câștigat de cinci ori campionatul cu trei echipe diferite: un trofeu cu Unirea Urziceni, un trofeu cu FCSB și trei titluri cu CFR.

La Cluj, aportul lui a fost hotărâtor în multe momente din cele trei stagiuni recente, și cu contribuția concretă de pe teren, și cu influența pe care a avut-o în vestiar, ca motivator important. 

8meciuri a bifat Arlauskis la Al Shabab, cu care a semnat în vara anului trecut, după ce devenise campion cu CFR. Saudiții au dreptul să utilizeze numai șapte jucători străini și au hotărât să aducă un jucător de câmp, motiv pentru care au forțat despărțirea de lituanian

Trei portari de națională

CFR va beneficia, odată cu revenirea lui Arlauskis, de trei goalkeeperi cu meciuri în echipe naționale: lituanianul a adunat 23 de partide pentru țara lui, Bălgrădean a apărut o dată în naționala României, Sandomierski a adunat trei selecții pentru Polonia. Cu toții sunt trecuți de 30 de ani și vor concura pentru un singur loc în echipă.

ETAPA 26 // Match Preview UTA Arad - CFR Cluj

Campioana și-a ajustat politica în relația cu arbitrii » CFR l-a cumințit pe Edi Iordănescu!

EXCLUSIV Noi detalii despre protestul semnat de Gigi Becali: „Pierd bani din cauza lor!”

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (29)
irr78
irr78  •  06 Martie 2021, 18:11
Postat de tomjeff pe 06 Martie 2021, 17:59

nu stiu cum va dezvoltati tinand cont ca pentru acelasi post in cluj o persoana este platita cu 3 mii de ron si in bucuresti cu 4500. poate sunteti fraierii de serviciu,dar tot in Bucuresti sunt salarile mari. voi acolo sunteti scl99avi.

Mai trece pe la cluj,astia de la pandafoood iau 3000 ron,un angajat cu expertiza castiga 1000-1200 eur.voi care luati 4500 ron,furati banii aia,normal fiind toate unstitutiile centralizate,puteti sifona bugetele,in cluj se lucreaza nu se fura..asta e problema voastra..noi aici vb mai putin si facem lucrurile sa mearga,voi vb mult si rezultate zero.ce sclavi visezi??nu aveti caldura si nu va curge apa,ce povestim..??

tomjeff
tomjeff  •  06 Martie 2021, 17:59
Postat de irr78 pe 06 Martie 2021, 17:22

E textul unui complexat.un loser prin definitie..superioritatea noastra s a construit in secole,in care ne am dezvoltat cultura,economia,am cladit ceva ce este in totala antiteza fata de lipsa de valori din sud.ne am delimitat de deprinderile balcanice si fanariotice,am convietuit si am invatat de la germani,unguri si ne am dezvoltat.voi ce ati facut?v ati luat dupa turci si alti colorati..si acum sunteti ofticati ca am ajuns muuuuult peste voi..pai nu e cazul..da,iti multumesc pentru judecata de valoare,fara sa ma cunosti,ma consideri unintelligent.vezi,noi ardelenii nu facem asta,noi ne vedem de treaba noastra,si ne dezvoltam si va dispretuim total. Iti spune unul din ardeal,mai putin inteligent,cu 3 diplome,toate "furate"in germania...

nu stiu cum va dezvoltati tinand cont ca pentru acelasi post in cluj o persoana este platita cu 3 mii de ron si in bucuresti cu 4500. poate sunteti fraierii de serviciu,dar tot in Bucuresti sunt salarile mari. voi acolo sunteti scl99avi.

tomjeff
tomjeff  •  06 Martie 2021, 17:58
Postat de irr78 pe 06 Martie 2021, 15:34

Da de ce i ar fi rusine.doare adevarul?clujul este peste toti in romania.suntem superiori tuturor in tara asta.punct.

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (29)
Comentează