FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Armata e cu Steaua! » Gruparea din Ghencea e ajutată în continuare de MApN

Stadionul Ghencea
Stadionul Ghencea

Articol de - Publicat marti, 04 februarie 2014 00:00 / Actualizat marti, 04 februarie 2014 10:32

Stadionul Ghencea, pe care se va juca restanţa cu Chiajna, va fi deszăpezit de soldaţi, aşa cum se întîmpla şi înainte de '89, cînd arena se afla tot în subordinea Ministerului Apărării.

Peste 10 zile, Steaua va juca primul meci oficial pe 2014, împotriva Concordiei Chiajna, însă cantitatea mare de zăpadă căzută în Bucureşti săptămîna trecută pune sub semnul întrebării disputarea acestei confruntări în condiţii foarte bune.

Întîlnirea e programată să se joace în Ghencea, stadion aflat în proprietatea Ministerului Apărării. Tocmai acest aspect constituie un avantaj pentru Steaua întrucît în aceste zile, profitînd şi de faptul că vremea a fost frumoasă, fără temperaturi sub zero grade, s-a început operaţiunea de deszăpezire a terenului.

Se va apela, aşa cum se întîmpla şi pe vremuri, înainte de Revoluţie, la soldaţi, care vor curăţa şi zona tribunelor, tocmai pentru ca Steaua să nu mai păţească la fel ca acum 3 ani, cînd a pierdut meciul cu Ceahlăul pe Ghencea, dar a şi fost amendată şi suspendată fiindcă suporterii au aruncat cu bulgări de zăpadă în jucătorii şi oficialii formaţiei moldovene.

În plus, a fost pornită instalaţia de încălzire care se află sub gazon tocmai pentru ca suprafaţa de joc să nu îngheţe şi să nu se deterioreze.

"La ora meciului cu Chiajna, de vinerea viitoare, gazonul se va prezenta bine, va fi OK pentru ce a suportat în ultimele zile, cînd a nins şi apoi au fost temperaturi chiar şi de minus 15 grade. Steaua să stea liniştită din acest punct de vedere!", susţin cei care au în administrare stadionul.

24 de mii de euro e suma pe care Steaua o achită Ministerului Apărării pentru fiecare meci pe care îl dispută pe stadionul din Ghencea, jumătate din cît ar plăti dacă ar evolua pe Arena Naţională la un meci precum cel cu Chiajna

+7 grade Celsius, conform accuweather.com, vor fi în Bucureşti pe 14 februarie, zi în care se va disputa restanţa Steaua - Chiajna

5 din primele 6 meciuri oficiale sînt în Bucureşti
Data: Meciul
14 februarie: Steaua - Chiajna
18 februarie: Steaua - U Cluj
24 februarie: Chiajna - Steaua
2 martie: Steaua - Dinamo
9 martie: CFR - Steaua
16 martie: Steaua - Gaz Metan

Dinamo e condamnată la retrogradare! Nici victoria cu UTA nu îi asigură barajul » Toate CALCULELE: de ce rezultate indirecte au nevoie „câinii”

În 1987 termina în fața lui Hagi în cursa pentru Balonul de Aur, acum e agent imobiliar » Și-a schimbat și look-ul: „Samuraiul a plecat în vacanță!”


Comentarii (26)
castiani
castiani  •  04 Februarie 2014, 21:00

articol cu valoare zero gazetareasca. un articol tendentios. atata timp cat clubul plateste chirie 24000 de euro la fiecare meci pe acest stadion proprietatea mapn deci a statului, cine pana mea ati vrea sa-l deszapezeasca????? petrolul, rapid, dinamo, samd cata chirie platesc? alea nu sunt tot arene proprietatea statului? chirila unde esti sa vezi ce s-a ales de gazetaria sportiva??????

bengosss
bengosss  •  04 Februarie 2014, 20:58

Arena din Ghencea este a armatei. Steaua plateste bani grei sa joace acolo, pe un teren bun. De intretinere se ocupa proprietarii, normal. Cat de prosti va credeti cititorii????

silviu74
silviu74  •  04 Februarie 2014, 17:49
Postat de radu.de.la.faru pe 04 Februarie 2014, 11:39

corect, comunistii nu se dezmint :))), steaua e o pata maree a comunismului la fel si dinamo ( echipe inventate de comunisti si noi eram obligati sa cotizam la aceste doua echipe :(((

Steaua a fost infintata in 1947 de ofiterii armatei regale a regelui mihai cand comunistii NU ERAU LA PUTERE iar farul constanta a fost infintata in 1949 DE COMUNISTI PRIN FUZIUNEA A 2 echipe !!! Mai vorbesti despre comunism ????

Vezi toate comentariile (26)
Comentează