FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Armistițiul propus de Gigi Becali lui Valeriu Iftime, pentru a evita procesul în cazul Moruțan » Comisiile l-au enervat la culme: „Trebuie dat afară”

Gigi Becali
Gigi Becali

Articol de GSP - Publicat joi, 17 februarie 2022 18:51 / Actualizat joi, 17 februarie 2022 21:53

Gigi Becali (63 de ani), finanțatorul celor de la FCSB, a dezvăluit armistițiul propus lui Valeriu Iftime pentru a evita procesul iscat de transferul lui Moruțan la Galatasaray, pe care latifundiarul din Pipera l-a pierdut ulterior.

Valeriu Iftime, finanțatorul lui FC Botoșani, a câștigat procesul cu Gigi Becali și trebuie să primească 270.000 de euro din partea patronului de la FCSB, sumă ce reprezintă 9% din transferul lui Olimpiu Moruțan la Galatasaray.

Gigi Becali susține că în contract este stipulat că FC Botoșani va primi suma respectivă după ce turcii îi vor vira banii pentru transferul mijlocașului, lucru care nu s-a întâmplat încă.

Alt scandal la Lisabona! Benfica riscă să fie retrogradată pentru că ar fi mituit un arbitru!
PORTUGALIA
Alt scandal la Lisabona! Benfica riscă să fie retrogradată pentru că ar fi mituit un arbitru!

Armistițiul propus de Becali lui Iftime

Totuși, Becali a fost dispus să-i facă pe plac lui Valeriu Iftime, astfel că i-a propus un armistițiu: dacă vrea banii înainte ca Galatasaray să vireze suma datorată pentru transferul lui Moruțan, să-i dea cu 70.000 de euro mai puțin. Patronul Botoșaniului a refuzat însă.

„Nu am bani, dacă nu îmi dă Galatasaray, de unde să am bani? Va da 9% în funcţie de ce primeşte de la Galatasaray, scrie în contract. De ce să îi dau înainte. D-aia l-am vândut pe Moruţan, că nu am bani. Ce, eu îi păcălesc pe oameni? 270.000 de euro e suma. El a vrut banii înainte. Eu i-am zis că îi dau înainte 200.000 de euro, că îi vrea înainte”, a spus Gigi Becali, pentru Antena Sport.

Comisiile l-au enervat la culme pe Becali

Gigi Becali i-a luat în colimator pe cei de la Camera Națională pentru Soluționarea Litigiilor, care i-au dat câștig de cauză lui Valeriu Iftime, susţinând că Becali trebuie să mai plătească și 41.789 de euro, contribuția de solidaritate. Patronul de la FCSB susține că Galatasaray e cea care trebuie să plătească suma respectivă, conform contractului.

„Câştigat înseamnă când e definitiv. A câştigat în primă fază, la Comisie. În contract scrie că reţine Galatasaray taxa de solidaritate şi a reţinut-o. Şi el spune că trebuie să o dăm noi. Trebuie dat afară. Nu ar trebui să iasă nici pe stradă, nu ştie de mama lui. Dacă în contract spune că Galatasaray ţine taxa de solidaritate. Sunt practici. Banii se dau după ce îi primesc.

Nu am primit de la Galatasaray. E la mintea cocoşului. Când primesc de la Galata, atunci îi dau. Îi dau pe măsură ce primesc. Un copil înţelege. I-am spus, am primit 1.1 milioane, îţi dau 9% din banii ăştia. Ce să îi explic, dacă judecătorul i-a dat dreptate lui. Trebuie daţi afară”, a completat Gigi Becali.

VIDEO. Etapa 27 // Match Preview CS Mioveni - FCSB

Citește și alte știri din Liga 1:

Rapid, aproape să dea lovitura iarna aceasta » Denis Alibec putea ajunge la giuleșteni. Motivul pentru care mutarea a căzut

Florin Răducioiu, îngrijorat de problemele financiare din Liga 1: „Nu mai este un campionat credibil”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
mosvasile
mosvasile  •  18 Februarie 2022, 10:19

Becali nu propune.El decide.(Ca doar se știe ca in țara asta și in politica și oriunde, decid... cei care au bani).Daca a zis ca nu-i da lu Iftime, nu-i da.Și daca a zis ca-l da afara p-ala de la comisii, care a ândraznit sa-l supere pe EL,il da.Sa ne amintim cum i-a zis lui Contra:„Vrei sa-ți arat ca te dau afara?!Și...l-a dat!

granjan
granjan  •  18 Februarie 2022, 09:31

Spune că l-a vândut pentru că nu are bani. Tot el spune ca a încasat 1,1 mil.euro, dar nu poate să dea 270.000 euro pentru că nu au virat cei de la Galata banii. Nu stiu dacă Gigi trăiește în propria megalomanie sau este un tertip golănesc ca să-l facă pe Eftimie la bani. În toate contractele se trece procentul în cazul vânzării, iar procentul este clauza care se achită prima dată, alături de indemnizația de formare, adică 270k plus 41k. Restul da, sunt banii lui.

snooker
snooker  •  18 Februarie 2022, 09:05

Deci daca judecatorii nu decid in favoarea fariseului, trebuie dati afara. Ce logica are ipochimenul asta. Trist este ca are destui adepti, gigistii sunt incantati, mai ales ticbistris ala penibil.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează