FOTBAL  »  Superliga  »  EXCLUDERE

UPDATE Golgeterul echipei din Superligă, EXCLUS din lot după o bătaie în toată regula la antrenament! GSP are prima reacție: „L-am găsit căzut, praf! Nu-l veți mai vedea!”

Arnold Garita e istorie la FC Argeș / Sursă foto: Imago Images
Arnold Garita e istorie la FC Argeș / Sursă foto: Imago Images

Articol de - Publicat joi, 13 aprilie 2023 16:58 / Actualizat joi, 13 aprilie 2023 20:51

Arnold Garita e istorie la FC Argeș! Francezul a fost exclus din lotul piteștenilor pe termen nelimitat, după ce a sărit la bătaie cu un coechipier la antrenamentul de miercuri seara. 

Informația, prezentată inițial în presa locală, a fost confirmată pentru GSP.ro de Răzvan Tunaru, managerul sportiv al clubului.

UPDATE 20:35 FC Argeș reacționează oficial: Garita a fost exclus și va fi sancționat

FC Argeș a reacționat oficial în cursul serii, prin intermediul unui comunicat de presă, și confirmă că Arnold Garita a fost exclus din lot:

„Ca urmare a problemelor de indisciplină apărute la antrenamentul echipei de miercuri seară, conducerea clubului FC Argeș a luat decizia excluderii din lot a fotbalistului Arnold Garita

Totodată, acesta va fi sancționat conform Regulamentului intern în vigoare. Începând de joi, 13 aprilie 2023, acesta urmează un program de pregătire separat de ceilalți jucători. Clubul FC Argeș nu a tolerat, nu tolerează și nici nu va tolera actele de indisciplină în cadrul lotului, indiferent de numele jucătorului. 

Fotbaliștii care nu se implica 100% la antrenamente și nu dau totul pe teren în timpul meciurilor vor fi sancționați conform regulamentului intern al clubului”

Astfel de incidente nu corespund valorilor noastre ca echipă și ca club. În aceste momente destul de dificile, ne așteptăm ca jucătorii noștri să înțeleagă ce înseamnă puterea unui grup unit și să lupte ca o echipă în ultimele finale rămase de disputat. Totodată, jucătorii clubului FC Argeș trebuie să fie modele pentru copiii și tinerii care susțin Argeșul. Clubul nostru se angajează să respecte valorile și principiile etice ale sportului și să promoveze fair-play-ul și respectul reciproc.

- Consiliul Director al clubului FC Argeș

Știrea inițială

Penultima în Superligă, FC Argeș continuă să fie un magnet pentru problemele de tot felul. Iar tensiunile imense din vestiar, existente din plin în ultima perioadă, au ieșit din nou la suprafață miercuri, când, potrivit ziarului local Top, Arnold Garita a sărit la gâtul unui coechipier. 

Arnold Garita, exclus din lotul lui FC Argeș!

În urmă cu puțin timp, Răzvan Tunaru a dezvăluit pentru Gazeta Sporturilor că atacantul francez a fost exclus din lot și că nu va mai juca deloc pentru FC Argeș în acest sezon. Portughezul Boubacar Hanne e cel care i-a provocat furia „Buldozerului”, așa cum Garita e poreclit.

„Da, așa este. A fost exclus din lot. A fost un incident ieri la antrenament. A sărit la bătaie cu un coleg, cu Boubacar, a continuat și spre vestiare cu aceleași chestiuni, iar decizia a fost luată pe moment, și anume excluderea lui din lot pe termen nelimitat! Nu-l veți mai vedea pe Garita în acest sezon!

Nu știu ce s-a întâmplat cu el, eu sunt venit de o lună de zile. L-am găsit căzut de tot! Praf! Nepregătit, cred că ați văzut că nu poate să alerge, nu mai e cel care a fost. Are probleme, și nu doar cu greutatea. Nu-mi plac caracterele astea”, a precizat Tunaru, pentru GSP.ro.

Gazeta l-a contactat pe Arnold Garita pentru a-i solicita un punct de vedere, dar francezul nu a răspuns apelurilor ziarului.

Garita, geniu în 2022, dezastruos în noul an

Arnold Garita evolua pentru FC Argeș din vara lui 2022, când a fost transferat din ligile inferioare din Franța. Atacantul de 27 de ani a impresionat în prima parte a sezonului, însă randamentul său din 2023 a lăst vizibil de dorit. 

Golgeterul echipei din Superligă, EXCLUS din lot după o bătaie în toată regula la antrenament! GSP are prima reacție: „L-am găsit căzut, praf! Nu-l veți mai vedea!”
Arnold Garita, în plan apropiat / Sursă foto: Facebook@ FC Argeș

Vârful are doar două goluri în acest an, iar prestațiile lui din ultimele etape au fost mai mult decât mediocre. În total, a strâns nouă goluri în 31 de apariții pentru FC Argeș în campionat, iarna trecută discutându-se inclusiv despre o posibilă mutare la FCSB.

VIDEO Viorel Tudose, sponsor principal FC Argeș: „Naivitatea în managementul sportiv se plătește”

Citește și alte știri de actualitate: 

Ce prăbușire! Era revelația Superligii, acum a devenit un atacant de pluton: un gol în 4 luni!

EXCLUSIV „Steaua poate participa în Liga 1 din această vară!” » FRF, răspuns pentru GSP cu privire la propunerea de schimbare a Legii Sportului inițiată de Vasile Dîncu

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (21)
DMA87
DMA87  •  14 Aprilie 2023, 15:42

It's over! Game over, FC Argeș! :(((

eterrna.terrra.nova
eterrna.terrra.nova  •  14 Aprilie 2023, 15:00
Postat de k.u.b.a.. pe 14 Aprilie 2023, 09:41

Coate-qoale, eu nu fac video call cu dastia woke ca tine. Cand ai sa fii serios si “drept” te astept la Londra asa cum te provoc de vreo 3-4 ani de zile sau in Craiova la un meci al Stiintei cu Mog0soaia, FCSB, Rapid sau pe viitor cu Dinamo! Restul ce macani tu aici E fix apa de ploaie! Dastia ca tine E plina Londra!

Eu woke? Cat de prost esti scubita in fiecare zi ma uimesti si ma faci sa rad. Am fost odata in micul islamabad si mi-a fost deajuns oricum nu esti acolo. Iar în Craiova am fost in acelasi timp dar te-ai ascuns. Eviti video call ca stii ca esti un mincinos "coate goale" cum spui tu :)))

k.u.b.a..
k.u.b.a..  •  14 Aprilie 2023, 09:41
Postat de eterrna.terrra.nova pe 13 Aprilie 2023, 20:33

Te astept oricand la un video call sa vedem cine e zeu si cine e "coate goale"

Coate-qoale, eu nu fac video call cu dastia woke ca tine. Cand ai sa fii serios si “drept” te astept la Londra asa cum te provoc de vreo 3-4 ani de zile sau in Craiova la un meci al Stiintei cu Mog0soaia, FCSB, Rapid sau pe viitor cu Dinamo! Restul ce macani tu aici E fix apa de ploaie! Dastia ca tine E plina Londra!

Vezi toate comentariile (21)
Comentează