FOTBAL  »  Superliga  »  FC ARGEȘ

Surpriză mare la FC Argeș! Ce s-a întâmplat cu Garita, după conflictul de la antrenament

Arnold Garita, într-un duel cu compatriotul Dawa / FOTO: Cristi Preda (GSP)
Arnold Garita, într-un duel cu compatriotul Dawa / FOTO: Cristi Preda (GSP)

Articol de - Publicat vineri, 28 aprilie 2023 09:34 / Actualizat vineri, 28 aprilie 2023 11:08

Arnold Garita, golgeterul lui FC Argeș, a fost reprimit în lotul alb-violeților, la două săptămâni de la momentul în care fusese exclus din lot după un scandal provocat la antrenamentele echipei.

Conducătorii piteștenilor și-au încălcat propriul cuvânt și au decis să-i mai acorde o șansă lui Garita, deși managerul sportiv Răzvan Tunaru declarase răspicat că atacantul camerunez de 27 de ani nu va mai evolua deloc pentru FC Argeș în actualul sezon. 

Conștienți de criza cu care se confruntă în ofensivă și de situația-limită din clasament, Bogdan Vintilă și oficialii echipei l-au reprimit în lot pe Garita. Atacantul s-a antrenat cot la cot cu colegii săi înaintea meciului vital de sâmbătă cu CS Mioveni, unde ar putea apărea pe teren încă din primul minut. 

Pe 12 aprilie, Arnold Garita fusese exclus din lot după ce, în timpul unui antrenament, a sărit la gâtul coechipierului Boubacar Hanne.

Bogdan Vintilă: „Garita a fost reprimit, e în lot pentru următorul meci”

„Garita este jucătorul nostru până la vară. E pentru moment, în lot cu noi. A fost reprimit încă de luni. Trebuie să strângem rândurile, să fim o echipă și să reușim să câștigăm aceste două jocuri, în primul rând (n.r. - cu Mioveni și UTA). Garita face parte din lot pentru acest joc”, a precizat Vintilă, în conferința de presă de joi. 

Garita, geniu în 2022, dezastruos în noul an

Arnold Garita evolua pentru FC Argeș din vara lui 2022, când a fost transferat din ligile inferioare din Franța. Atacantul de 27 de ani a impresionat în prima parte a sezonului, însă randamentul său din 2023 a lăsat vizibil de dorit.

Surpriză mare la FC Argeș! Ce s-a întâmplat cu Garita, după conflictul de la antrenament
Arnold Garita, în plan apropiat / Sursă foto: Facebook@ FC Argeș

Vârful are doar două goluri în acest an, iar prestațiile lui au fost slabe. În total, a strâns nouă goluri în 31 de apariții pentru FC Argeș în campionat, iarna trecută discutându-se inclusiv despre o posibilă mutare la FCSB.

VIDEO Cum l-a caracterizat Andrei Prepeliță pe Arnold Garita

Citește și alte știri din Superligă:

VIDEO Marius Avram a demontat toată conferința lui Vassaras: „S-a folosit de un truc”

Ilie Dumitrescu, consternat de ce a spus Kyros Vassaras: „Nu există așa ceva!”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
FCUCraiova
FCUCraiova  •  28 Aprilie 2023, 15:21

Poate *** si ajica marin minciunelu ochii si la vara il transféra pe Garita la noi ça si asa nu avem atacant, ganea Ibrahim si Blanutza sunt pistol cu APA pe langa Garita

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

GGGGGG
GGGGGG  •  28 Aprilie 2023, 14:32

Cel mai probabil ca dupa ratarea unui obiectiv CFR-ul si-a retras oferta pt el. Amatorism maxim al conducerii...Nici nu stiu ce sa condamn mai intai, managementul sau lotul, dar ambele sunt praf. Cand cei mai buni jucatori ai tai au ramas Tofan si Turda, dupa zeci de transferuri...no comment. Oricum fata de "livingdead" Koubemba, Garita e mai util si intr-un picior. Sperante de 2 bani.

DMA87
DMA87  •  28 Aprilie 2023, 12:17

O veste bună. Dar normală, având în vedere și subțirimea lotului in ofensivă. Și nu numai... Era logic să fie reprimit în lot. Urmează cele mai importante meciuri ale sezonului.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează