FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

EXCLUSIV Garita, prima reacție după ce Becali a spus că-l vrea la FCSB

Arnold Garita / Sursă foto: Imago Images
Arnold Garita / Sursă foto: Imago Images

Articol de - Publicat miercuri, 12 octombrie 2022 19:20 / Actualizat miercuri, 12 octombrie 2022 21:55

Gigi Becali, patronul FCSB, a confirmat informația publicată de GSP.ro, potrivit căreia finanțatorul vicecampioanei vrea neapărat să-l transfere pe Arnold Garita de la FC Argeș. Atacantul în vârstă de 27 de ani nu exclude o venire la roș-albaștri.

Garita e unul dintre cei mai în formă jucători din Liga 1, ipostază ce i-a atras atenția lui Becali. Contactat de Gazetă, camerunezul a precizat că e atras de ideea de a evolua pentru o trupă angrenată în competițiile europene, dar că momentan se gândește doar la echipa sa actuală.

Arnold Garita e principala țintă pentru FCSB! Gigi Becali l-a urmărit și îl vrea cu orice preț în iarnă
FCSB
Arnold Garita e principala țintă pentru FCSB! Gigi Becali l-a urmărit și îl vrea cu orice preț în iarnă

Arnold Garita, despre interesul FCSB: „Luna ianuarie e departe”

Momentan, eu sunt concentrat pe ce am de făcut la Argeș și sper să câștigăm următorul meci. Nu am auzit de această ofertă. Întotdeauna este mai interesant să joci la o echipă care evoluează în cupele europene, dar, deocamdată, eu mă concentrez pe ce am de făcut la Argeș, luna ianuarie e departe”, a declarat Garita pentru GSP.ro.

Gigi Becali confirmă interesul pentru Arnold Garita de la FC Argeș: „Vreau ca la iarnă să fie la noi”

„Da, așa este! De unde știți? Garita a fost o chestiune de moment. L-am văzut în meciul cu noi (n.r. - câștigat de FCSB cu 3-2), în meciul lor cu Craiova (n.r. - 1-0 pentru FC Argeș). I-am și spus lui Dică înainte de meciul cu noi: «Să vezi ce ne face ăsta!» Și am văzut! 

E puternic, am mai vorbit și cu alți oameni Are și viteză, a demonstrat-o cu Craiova. Și atunci, am dat un telefon și am dat ordin, vedem dacă poate să se materializeze. Am zis că la iarnă vreau să fie la noi. Să vedem dacă se poate rezolva problema și dacă Garita va fi la noi. 

Nu știu care e prenumele lui (n.r. - Arnold), dar mi-a plăcut de el, e puternic. Vreau să se lovească fundașii de el ca de stâncă”, a spus Becali, la Pro Arena. 

Garita, prima reacție după ce Becali a spus că-l vrea la FCSB
FCSB îl vrea pe Garita // FOTO: Imago

Arnold Garita e principala țintă pentru FCSB

Arnold Garita, atacantul de 27 de ani al lui FC Argeș, l-a entuziasmat pe Gigi Becali, patronul FCSB-ului, cu evoluțiile din acest sezon, iar după prestația din meciul cu CSU Craiova, vârful camerunez e primul pe lista lui Becali pentru un transfer în iarnă.

Până la finalul lunii decembrie, echipele din Liga 1 nu mai pot face transferuri din rândul jucătorilor care sunt sub contract, însă Gigi Becali face deja lista cu cumpărături pentru la iarnă. Iar primul e un atacant din Liga 1, care s-a remarcat în acest tur de sezon regulat. Numele lui: Arnold Garita.

Acesta a avut evoluții bune și foarte bune în tricoul lui FC Argeș, echipă cu care a semnat în vară și pentru care a marcat 4 goluri. În plus, în ultima etapă, împotriva Universității Craiova, meci câștigat de piteșteni cu 1-0, a avut un randament fantastic. A făcut o partidă senzațională, fiind irezistibil în duelurile cu Raul Silva și Bancu, în vreme ce pe Paul Papp efectiv l-a umilit și l-a și trimis mai devreme la cabine, provocând în final eliminarea acestuia.

450.000 de euroe cota la care e evaluat Garita de transfermarkt, e cel mai mare nivel din cariera lui. În vară, când a semnat cu FC Argeș, avea o cotă de 400.000 de euro

VIDEO. Aurel Țicleanu, despre înfrângerea FCSB-ului la Silkeborg: „Becali stă și învață pe banii lui”

Citește și alte știri despre FCSB:

EXCLUSIV A venit decontul pentru rușinea de joia trecută! Câte bilete s-au vândut la FCSB - Silkeborg

EXCLUSIV Arnold Garita e principala țintă pentru FCSB! Gigi Becali l-a urmărit și îl vrea cu orice preț în iarnă

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
navajo_joe
navajo_joe  •  12 Octombrie 2022, 21:09
Postat de luciann pe 12 Octombrie 2022, 19:37

E stelist de mic si asta!:)

Sateaua nu joaca in cupele europene, nea caisă minte lipsă.

arnautul
arnautul  •  12 Octombrie 2022, 20:41

un impresar meserias, nu samsari ca verisorii, de 1.7 mil cat a dat pe ala la Arad ii aducea vreo 4-5 la fel de buni de prin africa, d-aia la 19-20 de ani. Dar asa e la ***, trebuie sa vada baciul marfa

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Marcelo12
Marcelo12  •  12 Octombrie 2022, 20:37

A facut un meci ,aşa si aşa, si-l cumpară oierul!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează
Close