INTERNATIONAL  »  CONFERENCE LEAGUE  »  FCSB - SILKEBORG

EXCLUSIV A venit decontul pentru rușinea de joia trecută! Câte bilete s-au vândut la FCSB - Silkeborg

Foto: Imago
Foto: Imago

Articol de , , - Publicat marti, 11 octombrie 2022 18:25 / Actualizat miercuri, 12 octombrie 2022 02:04

FCSB are joi returul cu danezii de la Silkeborg, în etapa cu numărul 4 a fazei grupelor UEFA Conference League. În tur, elevii lui Nicolae Dică au fost pur și simplu umiliți în Danemarca, scor 0-5, într-o partidă în care finanțatorul echipei, Gigi Becali (64 de ani), a ordonat ca „Dicanio” să folosească rezervele pentru a odihni titularii, având în vedere că gruparea roș-albastră se află pe loc de play-out în clasamentul SuperLigii.

Acum a venit nota de plată pentru strategia falimentară folosită de latifundiarul din Pipera la meciul cu nordicii. Din informațiile Gazetei Sporturilor, doar 6.000 de bilete au vândut până azi roș-albaștrii pentru returul cu Silkeborg, de joi, ora 22:00. 

La interesul scăzut contribuie și faptul că vicecampioana a păstrat cu Silkeborg aceleași prețuri la tichete precum cele de la duelul cu Anderlecht, când numele adversarei garanta un afiș mult mai atrăgător: 

  • Peluze - 50 LEI
  • Tribunele 1 și 2, inelele 2 și 3 - 100 LEI
  • Tribuna 2, inelul 1 - 200 LEI
  • VIP 3 - 300 LEI
  • VIP 2 - 500 LEI
  • VIP 1 - 750 LEI
Adevărul despre cel mai mare scandal de dopaj din istoria Ligii 1 iese la iveală după 21 de ani! Mărturie șocantă în direct la GSP Live: „Am făcut toți perfuzii zi de zi, se făceau și la Steaua”
DEZVĂLUIRI
Adevărul despre cel mai mare scandal de dopaj din istoria Ligii 1 iese la iveală după 21 de ani! Mărturie șocantă în direct la GSP Live: „Am făcut toți perfuzii zi de zi, se făceau și la Steaua”

La precedentele meciuri de pe teren propriu din Europa, FCSB a avut o asistență considerabilă

FCSB a început drumul în Europa împotriva formației gruzine Saburtalo Tbilisi. După un meci slab făcut în Georgia, pierdut cu 0-1, roș-albaștrii au întors scorul pe Arena Națională cu Nicolae Dică pe bancă, venit în locul lui Toni Petrea, care și-a dat demisia după înfrângerea din Superligă, 0-2 cu Rapid. 

25.228 de spectatoriau fost prezenți la FCSB-Saburtalo Tbilisi, scor 4-2 pentru vicecampioana României

În turul 3 preliminar din UEFA Conference League, FCSB a trecut în dublă manșă de slovacii de la Dunajska Streda, 1-0 în deplasare și 1-0 la București, și s-au calificat în play-off-ul competiției.  Roș-albaștrii au avut parte de o susținere importantă din partea fanilor. 

40.457 de faniau asistat la partida FCSB-Dunajska Streda

În play-off-ul UEFA Conference League, trupa lui Nicolae Dică a înfruntat formația norvegiană Viking Stavanger. Turul s-a jucat la București, FCSB având suportul a 30.134 de fani la meciul de pe Arena Națională. Nordicii s-au impus însă cu scorul de 2-1.

La returul din Scandinavia, FCSB a reușit o calificare miraculoasă. Bucureștenii s-au impus cu scorul de 3-1, Risto Radunovic marcând golul calificării în minutul 90+4, din penalty. 

La meciul cu belgienii de la Anderlecht, a doua partidă disputată de roș-albaștri în grupele UEFA Conference League, au asistat 29.780 de spectatori, dornici să revadă vicecampioana României în acțiune în grupele unei competiții europene, după o pauză de 5 ani. 

VIDEO. Aurel Țicleanu, despre înfrângerea FCSB-ului la Silkeborg: „Becali stă și învață pe banii lui”

Citește și:

Dan Șucu nu s-a abținut! Iritat de ce a văzut în ultima etapă, patronul Rapidului iese la atac: „El e agresorul principal. Doamne-ferește!”

Acuzați de ultrași că l-au „lucrat” pe Croitoru, cei 3 fotbaliști ai Craiovei se apără: „N-am greșit o pasă! M-ar fi băgat, dacă simțea ceva?”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (73)
John.Wick
John.Wick  •  16 Octombrie 2022, 03:21
Postat de fcsarbitri pe 12 Octombrie 2022, 18:33

lasa tescovina,mah!

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

fcsarbitri
fcsarbitri  •  12 Octombrie 2022, 18:33
Postat de John.Wick pe 12 Octombrie 2022, 17:44

exact, așa că las-o baltă și pune mâna pe un ghid de exprimare

lasa tescovina,mah!

John.Wick
John.Wick  •  12 Octombrie 2022, 17:44
Postat de iri_ pe 12 Octombrie 2022, 02:34

De unde nu-i, nici Dumnezeu nu cere...

exact, așa că las-o baltă și pune mâna pe un ghid de exprimare

Vezi toate comentariile (73)
Comentează