FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - CFR CLUJ

Aroganță sau siguranță? Rednic a dezvăluit ce are de gând să facă în cazul în care Dinamo nu intră în play-off

Articol de GSP - Publicat luni, 03 decembrie 2018 13:12

După ce a renunțat la 5 jucători, Popovici (decizie anunțată chiar azi), Grozav, Delorge, Mezague și Subotici, Mircea Rednic este gata să renunțe și la colaboratori.

La conferința de presă de azi, de dinaintea meciului de marți cu CFR Cluj, Mircea Rednic a anunțat că dacă Dinamo nu intră în play-off, va schimba staff-ul tehnic. Doar el va rămâne pe poziții, "ca să mă bat pentru event la anul".

"Ne pregătim ca la anul să luăm campionatul şi Cupa. Dacă ratăm calificarea în play-off, schimb tot staff-ul tehnic! Doar pe mine nu mă schimb. Eu rămân sigur! Voi fi la Dinamo și anul viitor.

Ofertele să vină după ce câștig campionatul. Atunci vor fi mai interesante. Acum o să vină oferte din Belgia sigur. Pentru prietenii mei, vreau să spun că am antrenat 3 ani în Belgia. Sunt vreo doi antrenori care au antrenat în Vest. Eu antrenez când vreau în Belgia. Poate că acolo o să îmi termin cariera", a declarat Mircea Rednic la conferința de presă.

 

Ar trebui să demisioneze Rednic dacă nu o duce pe Dinamo în play-off?

Da
Nu

Citește și: 

Mircea cel rău! Rednic a dat afară azi un jucător de la Dinamo: "A avut destule șanse, uitați câte meciuri a jucat!" + Ultim avertisment pentru vestiar

  • Dinamo - CFR Cluj se joacă marți, de la ora 20:00. Partida este liveTEXT pe GSP.RO și în direct pe TV Digi Sport, TV Telekom Sport și LookTV.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (58)
255601551624794
Mircea Raicu  •  03 Decembrie 2018, 18:15

Deci ne bătem la titlu ? Mai mult la event ... Off doamne , în sfarsit ...

255601551624794
Mircea Raicu  •  03 Decembrie 2018, 18:14
Postat de lapusneanul pe 03 Decembrie 2018, 17:23

la sudura ai nevoie de electrozi, iar la consolidare fier beton si ciment..:) de unde ? :)

Vestiarul Dinamo trebuie sudat neapărat !!!

lapusneanul
lapusneanul  •  03 Decembrie 2018, 17:23
Postat de sebastian.vettel pe 03 Decembrie 2018, 14:38

Dupa parerea mea, indiferent de ce gasesti la un club, trebuie sa faci un vestiar puternic. Sa-l sudezi si apoi sa-l consolidezi. Intr-adevar, cu toate aceste permutari, e greu sa faci ceva durabil. Dar echipa, orice echipa, cat de slaba ar fi, trebuie sa se bazeze pe niste piloni. Trebuie sa-i identifici. Eu nu-i vad momentan. Sunt de acord ca au plecat niste ciurucuri, dar din ce s-a adus, tot de calitate indoielnica sunt. Unde sunt jucatorii ca Miha Mevlja, de exemplu ? valorosi si liberi de contract. E foarte greu sa mai prinzi ceva asemanator, trebuie sa ai mare noroc. Si asta ar fi singura portita de salvare, eu alta nu vad. Cu jucatori ca cei din prezent nu esti departe de dezastrul aboslut: retrogradarea. Sper ca totusi nu se va ajunge acolo..

la sudura ai nevoie de electrozi, iar la consolidare fier beton si ciment..:) de unde ? :)

Vezi toate comentariile (58)
Comentează