FOTBAL  »  Superliga  »  

Aron Huzu: "Arbitrajul românesc nu duce lipsă de valoare, ci de credibilitate!"

aron huzu
aron huzu

Articol de GSP - Publicat marti, 17 august 2010 00:00

Aron Huzu, fostul preşedinte CCA, a analizat fazele controversate de la meciul dintre Steaua şi Victoria Brăneşti, cît şi situaţia actuală a arbitrajului românesc.

 

"Arbitrii români acordă foarte uşor penalty-uri. La meciul Stelei, ambele lovituri de pedeapsă au fost date cu uşurinţă. A fost o altă fază, un atac la Kapetanos, la care se putea acorda penalty. Presiunea care se pune pe umerii arbitrilor se face simţită în timpul meciurilor", a declarat Aron Huzu.

"Balaj, Haţegan, Diaconu sînt aproape singurii arbitrii care nu acordă uşor lovituri de pedeapsă. Singura dispoziţie primită de la forurile europene a fost ca jocul să se lase liber atunci cînd intervine o fază controversată", a adăugat Aron Huzu.

"Nu este o soluţie aducerea arbitrilor străini. Arbitrajul român nu duce lipsă de valore, ci de credibilitate", a declarat Huzu.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (8)
tachebacanu
tachebacanu  •  17 August 2010, 15:32

Treaba lor daca sunt buni sau rai dar,cand gresesc de rasul lumii,voi sefii lor aveti amabilitatea si desfaceti-le contractul de munca.Dar cine sa faca asta,M.Sandu si D.Dragomir????Hai sa fim seriosiSa-mi spuna cineva,daca pana la venirea persoanelor mentionate in fruntea fotbalului romanesc,se intampla in arbitraj asemenea magarii.D-le Ioanitoaiacam slabe "marturiile" dvs.!!Pai daca Coltescu dupa meciul steaua-Branesti nu este exclus,ce mai urmeaza??Probabil Steaua va castiga campion

marabona
marabona  •  17 August 2010, 13:34

CCA e ca si o mare familie...la propriu bineinteles, de la copii, nepotei si alte rude de gradul 2 si 3 nu ai ce sa te astepti. Acuma se gandesc sa mai bage 2 arbitrii in plus "sa mance si gura lor ceva". Probabil ca sunt alti nepotei disponibilizati de pe la primarii si au nevoie de un servici caldut si bine platit. Vorba aia... carte multa nu se cere, sa fii in negru, sa ai putere.

nea_silica
nea_silica  •  17 August 2010, 13:28

Prostii, Dle Huzu! Nu vedeţi ce se întâmplă? Aproape nu mai există nici măcar o singură partidă care să nu fie cu rezultatul viciat de către arbitraje slabe şi/sau părtinitoare. În aceste condiţii chiar este nevoie de trimiterea arbitrilor noştri în diviziile inferioare pentru măcar doi ani şi de aducerea unor arbitri din alte campionate. Niciodată arbitrajul românesc nu a fost atât de slab ca acum.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează