Comentarii (8)
tachebacanu
tachebacanu  •  17 August 2010, 15:32

Treaba lor daca sunt buni sau rai dar,cand gresesc de rasul lumii,voi sefii lor aveti amabilitatea si desfaceti-le contractul de munca.Dar cine sa faca asta,M.Sandu si D.Dragomir????Hai sa fim seriosiSa-mi spuna cineva,daca pana la venirea persoanelor mentionate in fruntea fotbalului romanesc,se intampla in arbitraj asemenea magarii.D-le Ioanitoaiacam slabe "marturiile" dvs.!!Pai daca Coltescu dupa meciul steaua-Branesti nu este exclus,ce mai urmeaza??Probabil Steaua va castiga campion

marabona
marabona  •  17 August 2010, 13:34

CCA e ca si o mare familie...la propriu bineinteles, de la copii, nepotei si alte rude de gradul 2 si 3 nu ai ce sa te astepti. Acuma se gandesc sa mai bage 2 arbitrii in plus "sa mance si gura lor ceva". Probabil ca sunt alti nepotei disponibilizati de pe la primarii si au nevoie de un servici caldut si bine platit. Vorba aia... carte multa nu se cere, sa fii in negru, sa ai putere.

nea_silica
nea_silica  •  17 August 2010, 13:28

Prostii, Dle Huzu! Nu vedeţi ce se întâmplă? Aproape nu mai există nici măcar o singură partidă care să nu fie cu rezultatul viciat de către arbitraje slabe şi/sau părtinitoare. În aceste condiţii chiar este nevoie de trimiterea arbitrilor noştri în diviziile inferioare pentru măcar doi ani şi de aducerea unor arbitri din alte campionate. Niciodată arbitrajul românesc nu a fost atât de slab ca acum.

costinhao
costinhao  •  17 August 2010, 12:45

Huzule tata, tu pe ce lume traiesti? Cati arbitrii ai trimis la Cupa Mondiala? dar in Grupele CL? Trezirea tataie!

viorescu
viorescu  •  17 August 2010, 12:27

Asta-i defectul credibilitatii. Se cistiga foarte greu, dar se poate pierde intr-un meci. Sa fim intelesi: greseala e una, iar "greseala" e alta.

xpigames
xpigames  •  17 August 2010, 12:24

google: xpi games jocuri caterinca

andrei_129
andrei_129  •  17 August 2010, 11:48

Ba trebuie sa vina niste ciumegi straini.

maryan72
maryan72  •  17 August 2010, 11:15

nu domnule huzu culegem ce am semanat in ultimii 10 ani in arbitrajul romanesc.cand stiu ca nu sunt sanctionati asa cum trebuie (EXCLUSI sau retrogadati fara drept de promovare)arbitrii gen coltescu,craciunescu,constantin,tudor(l-ai mai vazut arbitrand in cl dupa ce a gafat la barcelona?) tot la fel vor arbitra in fiecare an.seful comisie trebuie sa fie unul fara mama fara tata care sa taie in carne vie si sa nu plece urechea la toti.

Comentează