FOTBAL  »  Superliga  »  ARSENAL

Arsenal vrea revelația din Premier League » A marcat de Boxing Day și e al doilea golgeter, după Haaland

Dominik Solanke/ foto Imago Images
Dominik Solanke/ foto Imago Images

Articol de - Publicat joi, 28 decembrie 2023 18:57 / Actualizat joi, 28 decembrie 2023 21:35

Arsenal ar vrea să îl transfere pe Dominik Solanke (26 de ani), atacantul lui Bournemouth.

Englezul are cel mai bun sezon din carieră și e revelația din Premier League. E al doilea golgeter al campionatului, cu 12 goluri, cu două sub liderul Erling Haaland. El a marcat pentru Bournemouth și cu Fulham, în victoria cu 3-0 de Boxing Day.

Rapid, de neoprit! A prezentat doi jucători în aceeași zi
RAPID
Rapid, de neoprit! A prezentat doi jucători în aceeași zi

Arsenal l-ar vrea pe Dominik Solanke

Arsenal ar fi pus ochii pe Solanke pentru a-și întări compartimentul ofensiv, potrivit Football 365. „Tunarii” au un singur „vârf” de clasă în lot, pe Gabriel Jesus, care e însă predispus accidentărilor.

Solanke, care a fost și în curtea lui Liverpool, e titular incontestabil la Bournemouth și e unul dintre jucătorii care contribuie la perioada excelentă a „cireșelor”, care sunt pe locul 12 în Premier League, la 10 puncte de primul loc retrogradabil.

Solanke a fost cumpărat în 2019 de la Liverpool, pentru 22 de milioane de euro, astfel că Arsenal ar trebui să plătească o sumă mult mai mare pentru el. Englezul e cotat la 25 de milioane de euro pe Transfermarkt.

Arsenal mai are 3 atacanți pe listă

Solanke nu e singura variantă a lui Arsenal. Conform sursei menționate, „tunarii” ar mai urmări alți 3 atacanți. Pe Ivan Toney (Brentford), Viktor Gyokeres (Sporting) și Ollie Watkins (Aston Villa).

Dintre toți, Toney are un mare dezavantaj, nu a mai jucat din mai, fiind suspendat pentru că a jucat la pariuri. Gyokeres are un sezon fantastic, cu 10 goluri și 5 assisturi în campionatul Portugaliei. 

Evaluat la 45 de milioane de euro, el ar avea șanse minime să fie lăsat de Sporting să plece în ianuarie, echipa luptându-se serios la titlu (locul 1, cu un punct peste Benfica și 3 peste Porto). 

Ollie Watkins e gura de foc a lui Aston Villa, echipă care a ajuns să se bată la locurile de Champions League. Atacantul englez are 9 goluri în Premier League, plus 8 assist-uri.

VIDEO cu golul lui Solanke în Bournemouth - Fulham 3-0

Citește și:

Manchester United rămâne fără Onana la începutul lui 2024 » Ce înlocuitor a ales Ten Hag
ANGLIA
Manchester United rămâne fără Onana la începutul lui 2024 » Ce înlocuitor a ales Ten Hag
Dispută între coloși pentru Barcelona! Americanii vor să reducă cheltuiala, nemții plusează: „Relația e din ce în ce mai tensionată”
LA LIGA
Dispută între coloși pentru Barcelona! Americanii vor să reducă cheltuiala, nemții plusează: „Relația e din ce în ce mai tensionată”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează