INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Manchester United rămâne fără Onana la începutul lui 2024 » Ce înlocuitor a ales Ten Hag

Andre Onana/ foto: captură Twitter
Andre Onana/ foto: captură Twitter

Articol de - Publicat joi, 28 decembrie 2023 18:14 / Actualizat joi, 28 decembrie 2023 19:28

Altay Bayındır (25 de ani), internaționalul turc adus în vară de la Fenebahce cu 5 milioane de euro, îi va ține locul titularului Andre Onana. Convocat la Cupa Africii pe Națiuni, goalkeeperul camerunez le-ar putea lipsi „Diavolilor Roșii” de pe 13 ianuarie pe 11 februarie. Bayındır nici nu a apucat să debuteze la United!

Erik ten Hag a mizat cu ochii închiși pe Andre Onana, chiar dacă internaționalul camerunez a făcut câteva gafe în poarta lui Manchester United și nu l-a inclus în rotația jucătorilor. Iar acum va fi obligat să apeleze la rezerva nefolosită deloc în acest sezon. 

Radu Drăgușin are o susținătoare faimoasă! Ce artistă a îmbrăcat tricoul aniversar al clubului Genoa
ITALIA
Radu Drăgușin are o susținătoare faimoasă! Ce artistă a îmbrăcat tricoul aniversar al clubului Genoa

Și pentru că au plătit 50 de milioane de euro pentru a-l cumpăra de la Inter, „Diavolii roșii" trebuie să se bazeze pe un turc de 25 de ani, care n-a mai apărat din 13 august, de la ultimul meci bifat la Fenerbahce. Altay Bayındır a costat de zece ori mai puțin, dar încă n-a debutat la United!

Onana pleacă la Cupa Africii! Manchester United rămâne descoperită

Bayındır a mai stat între buturi însă la echipa națională, adunând 191 de minute în pauzele comoetiționale din septembrie și noiembrie. Cel mai recent acum cinci săptămâni, contra reprezentativei Țării Galilor (1-1), meci din preliminariile Euro 2024. Și atunci de nevoie, înlocuindu-l pe numărul 1 al selecționatei Semilunii, Ugurcan Cakîr, acciddentat.

Primul joc pe care îl va bifa pe 8 ianuarie, în Cupa Angliei, în deplasarea de la Wigan. Apoi vin partidele din Premier League: cu Tottenham, Wolverhampton, West Ham și Aston Villa. Toate cu grad ridicat de dificultate. Doar dacă naționala „Leilor Neîmblânziți" este eliminată din faza grupelor, Onana se va întoarce mai devreme pe Old Trafford ca să-și reia locul în poartă.

Alternativa e un portar de 37 de ani

Altay Bayindir a foat goalkeeperul pe care s-a bazat Fenerbahce timp de patru sezoane la rând și a acumulat 162 de parade în 145 de meciuri disputate în competițiile din Turcia. Li la acestea se adaugă evoluțiile di Europa League (2021-2022 și 2022-2023). Alternativa la Bayindir este un portar de 37 de ani, englezul Tom Heaton, pe care Ten Hag l-a trimis în poartă în trei ocazii: un meci în Liga Campionilor și două în Cupa Ligii Angliei.

Citește și alte știri de fotbal internațional

Titularul naționalei, dorit de o echipă de top 5 din Serie A! Gazzetta dello Sport scrie: „El este alesul”
ITALIA
Titularul naționalei, dorit de o echipă de top 5 din Serie A! Gazzetta dello Sport scrie: „El este alesul”
Motivul pentru care Marius Șumudică nu mai poate părăsi România cu destinația Turcia: „A treia oară!”
turcia
Motivul pentru care Marius Șumudică nu mai poate părăsi România cu destinația Turcia: „A treia oară!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
VardyParty
VardyParty  •  30 Decembrie 2023, 16:48

Liverpool: si Karius ar fi bun, ca nu prea joaca acolo unde e. Decat in dormitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează