FOTBAL  »  Superliga  »  ADVERSARI LIGA / READING - ARSENAL 1-3

Arsenal, unica

Articol de GSP - Publicat miercuri, 14 noiembrie 2007 00:00

Arsenal e singura echipa din marile campionate neinvinsa in acest sezon in toate competitiile

20 de meciuri fara infringere in Premier League, Champions League si Cupa Ligii Angliei. 16 victorii si numai 4 egaluri.

Deja calificata in "optimile" celei mai importante competitii europene si locul 1 in Insula. Nu exista o alta echipa ca Arsenal in principalele campionate continentale.

Luni a facut show la Reading. si, daca s-ar fi concentrat 90 de minute, "tunari" ar fi invins cu 7-0, la fel ca impotriva Slaviei, nu cu 3-1. Flamini si Adebayor au concretizat doua spectaculoase actiuni colective, specifice ros-albilor, iar Hleb a driblat si portarul inainte sa marcheze de 3-0. In plus, o alta faza superba, finalizata cu un alt gol de Adebayor, a fost anulata pentru un ofsaid inexistent.

"Adebayor a inscris golul o mie al lui Arsenal in Premiership. A fost o noua seara speciala pentru noi, mai ales ca multi se asteptau sa pierdem puncte la Reading", a declarat managerul Wenger, fericit ca "pot sa lucrez zi de zi cu acesti baieti extraordinari".

Sa bata la Sevilla!

Pentru Steaua ar fi perfect ca Arsenal sa cistige la Sevilla, in Liga, pe 27 noiembrie. "Vrem sa fim primii in grupa", a anuntat Wenger, managerul londonezilor. Momentan, ros-albii sint lideri, dar au un singur punct in fata Sevillei. Daca bat, isi asigura locul 1. si, aproape sigur, vor folosi rezervele pe 12 decembrie. Ceea ce i-ar putea ajuta sa obtina un egal pe stelisti, care, daca ar invinge pe Slavia, s-ar califica in Cupa UEFA.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează