FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Artur Jorge dezvăluie prin ce a trecut la FCSB: „E posibil ca Becali să fi decis să nu mai joc” » Declarații dure despre Nicolae Dică

Articol de GSP - Publicat marti, 09 aprilie 2019 10:36

Artur Jorge, fundaș portughez de 24 de ani, a vorbit despre sezonul 2017-2018, pe care l-a petrecut la FCSB și acuzat ce s-a întâmplat la formația roș-albastră.

Artur Jorge a spus că a avut o relație rece cu antrenorul Nicolae Dică și că s-ar putea ca Gigi Becali să fi fost cel care a decis ca el să nu mai joace. 

„N-am prea evoluat la Steaua. Eu cred că nu a fost normal ceea ce mi s-a întâmplat acolo. Este adevărat că am făcut o greșeală și am ratat o șansă primită din partea lor la primul meu meci. Eu ajunsesem la București cu o zi înaintea meciului cu Juventus, nu am fost cu echipa în cantonament și nu îmi cunoșteam noii colegi. Am avut ghinion când mi-am dat autgolul. Niciodată nu am primit alte ocazii ca să arăt ceea ce pot. Situația prin care am trecut la Steaua este incredibilă.

Eu si Dică aproape nu am discutat. Nu am avut nicio relație. Nu am primit nicio explicaţie când nu am fost folosit. Cu Mihai Stoica mai vorbeam din când în când, foarte rar. Pe Gigi Becali l-am văzut într-un an de două sau de trei ori. Dacă este real că el se implică la echipă, e posibil că așa s-a întâmplat și în cazul meu şi el a decis ca eu să nu joc. Chiar nu știu ce să spun și ce să cred”, a declarat Artur Jorge pentru Fanatik.

Artur Jorge a jucat 336 de minute pentru FCSB, în 4 meciuri. La prima partidă, cu Juventus București, și-a dat un autogol. Celelalte 3 meciuri le-a prins în Cupa României.

Citește și:

Gigi Becali, primă de 1 milion de euro pentru Academica Clinceni » Dedesubturile relației FCSB - Clinceni + cum l-a motivat Marica pe Gigi

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează