FOTBAL  »  Superliga  »  

„Aş vrea ca Răzvan Lucescu şi Dinamo să nu mai intre în aceeaşi discuţie ”

Articol de GSP - Publicat joi, 21 februarie 2008 00:00

Preşedintele executiv al FC Dinamo, Cristi Borcea, a declarat, joi, în cadrul unui interviu acordat agenţiei MEDIAFAX.

Rep.: Care e situţia lui Blay şi Opriţa?
C.B.: Blay a avut o ofertă de transfer şi i-am dat acceptul de a merge şi a discuta un eventual transfer, iar Opriţa are o discuţie cu cei de la Otopeni, pentru un împrumut. Nu se pune problema plecării definitive a lui, ci doar a unui împrumut. Aşteptăm să se decidă. În câteva zile se va cunoaşte situaţia lor.

Rep.: Numele antrenorului Răzvan Lucescu a apărut din nou legat de Dinamo...
C.B.: Am mai spus-o, cu Răzvan Lucescu am avut o discuţie după plecare lui Mircea Rednic de la Dinamo. El a spus că rămâne la FC Braşov şi asta a fost tot. A fost alegerea lui. Răzvan Lucescu, îmi este prieten şi nu are rost să mai discutăm. El rămâne la Braşov, are de terminat o treabă la Braşov şi indiferent de echipa care l-ar oferta sau de suma pusă în joc el va rămâne acolo. Şi aş vrea să nu mai apară tot felul de zvonuri, pentru că eu am fost acela care a discutat cu Răzvan Lucescu. Aş vrea ca Răzvan Lucescu şi Dinamo să nu mai intre în aceeaşi discuţie pentru că în momentul de faţă drumurile lor sunt paralele.

 

sursa Mediafax

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
 •  21 Februarie 2008, 13:46

Goarna cu gaz-spray pentru suporteri numai la cadouri-funny ro.

 •  21 Februarie 2008, 13:43

acest antrenor nu are ce cauta la DINAMO, ce sa facem cu el daca nu are frecventa la mabil la pauza?

 •  21 Februarie 2008, 13:27

In sfarsit ai spus si tu...ceva adevarat,inteligent...asa trebuie pusa problema.Altfel,gazetarii astia vor pune presiune pe DINAMO...pana in panzele albe...ei sunt credinciosi stanii. Daca intra vreo oita imputita pe articolul asta...ii anunt ca le dau la cioc !...in special oitei imputite care-si spune @ paduchele nazdravan !!! suge'o ca tereo !

Vezi toate comentariile (4)
Comentează