FOTBAL  »  Superliga  »  CS U CRAIOVA

Așa e în Oltenia? Ar trebui sancționat Marcel Popescu pentru gesturile suburbane și explicații penibile? Avalanșă de comentarii pe net: "Îi face pe olteni vulgari, mitocani, golani! RUȘINE"

Articol de GSP - Publicat duminica, 29 aprilie 2018 17:07

Gesturile golănești ale lui Marcel Popescu (Detalii AICI), președintele clubului U Craiova, aflat pe locul 3 în Liga 1, au făcut înconjurul internetului și au fost subiect de dezbatere astăzi pe GSP.RO. 

Oficialul clubului oltean a găsit o scuză jenantă pentru faptul că a arătat degetul mijlociu: "Era către un prieten și îmi permit. În Oltenia, într-un anumit anturaj, se fac astfel de gesturi".

Ba mai mult, el a catalogat acest "gest absolut normal, atât timp că prietenii nu se simt lezați și ne permitem. Nu aveți dreptul să intrați în viața personală a cuiva".

Viața "personală" a oficialului se desfășura în tribuna oficială a stadionului "Ion Oblemenco", la un derby de maximă audiență pentru fanii fotbalului din România.

Cititorii GSP.RO au sancționat dur imaginile suburbane cu oficialul Craiovei:

Postat de Costica Hriscu
la 29 Aprilie 2018, 16:29

Dl Marcel Popescu trebuie sa va spun un lucru simplu . Dvd sunteți președinte de club deci persoana publică . Daca dvs va permiteți să faceți asemenea gesturi indiferent cui sunt adresate ce sa cerem celor mulți din tribună sau aiurea din strada . Sunteți cu sechele comuniste . Păcat . Gîndire de maidan . Sa faceți bine și să va cereți scuze față de cel căruia v-ați adresat chiar daca va este amic și față de toți iubitorii sportului care au văzut semnele ' prietenești '.

Postat de capitza1967
la 29 Aprilie 2018, 16:16

Urat di partea lui . Era in spatiu public si nu mai conteaza vrajeala lui ca-n oltenia se face asa ceva .

Postat de Ion Popescu
la 29 Aprilie 2018, 15:54

Marcel Popescu ne spune ca #in Oltenia asa se face#. Adica vrea sa zica ca oltenii sunt vulgari, mitocani, golani ! Dati-l afara pe MP. IDIOTUL VA FACE DE RAS !

Postat de Dragos Adrian Sterpu
la 29 Aprilie 2018, 15:24

Ce asteptati de la un golan....pacat de Craiova...o sa ramana cu degetul....

Postat de Bleotu Gheorghe
la 29 Aprilie 2018, 13:49

Sunt OLTEAN si nu cunosc asemenea gesturi!!!!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (31)
1292400187474490
Gabriel Vaduva  •  03 Mai 2018, 20:17

Niciodata nu se va identifica Craiova,oltenii sau Oltenia cu acest Marcel Popescu! Nu ne reprezinta deci e liber sa se manifeste cum vrea.

eugen76_pan
eugen76_pan  •  03 Mai 2018, 16:36

fortza MARCEL POPESCU!

albalbastru72
albalbastru72  •  03 Mai 2018, 13:19

Se face in curind o saptamina de cind Marcel *** si voi tot nu va saturati.Ori va place,ori v-ati invatat si nu va mai ajunge.Calmati-va gesepei penibili ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (31)
Comentează