FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Asalt final pentru vîrful de Ligă! El e atacantul pe care vor să-l aducă oficialii Stelei

Articol de GSP - Publicat luni, 13 iulie 2015 01:00

Oficialii roș-albaștrilor trag tare în aceste zile să-l aducă pe atacantul CFR-ului, Gregory Tade.

Steliștii au vrut să-l transfere și pe camerunezul Justin Mengolo, de la Universitatea Cluj , dar mutarea a intrat în impas.

Deși a promis că va aduce cei mai buni jucători din România pentru finul său Mirel Rădoi, Gigi Becali nu și-a îndeplinit promisiunea. Steaua a ratat nu mai puţin de opt jucători anunţaţi de patron ca principale ţinte. Acesta încearcă acum perfectarea
transferului lui Gregory Tade, golgeterul sezonului trecut din Liga 1!

Din ediția tipărită a Gazetei și din cea digitală puteți afla care sînt detaliile mutării și ce a declarat jucătorul despre transferul la Steaua!

Alte subiecte exclusiv print:

✓Semnale de alarmă » 6 avertismente pentru Steaua înaintea debutului în preliminariile Ligii!
✓Becali anunță apocalipsa! Care este mesajul patronului pentru jucători înainte de meciul cu Trencin din Ligă
✓Reportaj la Ovidiu, unde joacă Viitorul lui Hagi » Pereții sînt tapetați cu mesaje pentru fotbaliști
✓Liga a doua arată ca un set de întrebări fără răspunsuri » Cîte echipe? Cîte serii? Cine televizează?
✓Mai tare ca Messi » Gazeta a descoperit la Salzburg un copil de mare perspectivă
✓Cele mai tari ponturi la pariuri sînt doar în ziar! Mizează pe noi și cîștigă la pariuri!

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (18)
zidane92
zidane92  •  13 Iulie 2015, 10:52
Postat de us27mereusuperiori pe 13 Iulie 2015, 09:08

CFR are datorii totale 23.904.561. euro- Sursa GSP Forbes Min de Finante. Zoltan Arpad Paszkany cel mai serios investitor din fotbalul romanesc, a luat banii din UCL si ia mutat in paradisuri fiscale si clubul INSOLVENT si EXCLUS DIN EUROPA. Cu datoriile astea intra in faliment 100 %. Cum se confunda perioada buna a CFR cu cea a lui Basescu, pana la similitudine.

*** tu o sa intelegi vreodata ca datoriile alea de pe site-ul ministerului de finante sunt sumele totale datorate de cluburile in insolventa,dar in urma intrarii in insolventa ,ele pot scadea simtitor pentru ca cine conduce adunarea creditorilor poate decide sa se plateasca doar 10% din datorii,asa e la Dinamo,datoria a fost de 18 milioane,Negoita la masa credala avea creanta de 60% din datoriile totale ale lui Dinamo si a decis sa se dea doar 10% din datorii adica 1,8 milioane,ANAF-ul poate sa conteste si la CASA ALBA ,si oriunde vor ei ,nu li se va da dreptate,pentru ca asa e legea! Acuma ar fi culmea sa plangem de mila ANAF,care reprezinta statul roman ca e prejudiciat de niste legi facute de parlamentari,care reprezinta tot statul roman! Nu cunosc situatia CFR-ului dar daca e destept paszkany preia controlul ca negoita si mai da doar 2,2 milioane! Daca mai continui cu prostiile tale si dupa comentariul meu,sa fii sanatos,esti o cauza pierduta!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

us27mereusuperiori
us27mereusuperiori  •  13 Iulie 2015, 10:49
Postat de valiza.epo pe 13 Iulie 2015, 10:39

Radoi spune ca, in primele doua meciuri, atacantii nu au primit mingi de la mijlocasi. Pai, Tade ... sau Ronaldo, ce pot face fara mingi?! Se pare ca problema nu e in atac. Nu doar in atac...

Alpine ai peste 3 milioane de postari in care ai sustinut ( platit evident) ca Zoltan Arpad Paszkany este cel mai serios patron din fotbalul romanesc. Acum CFR are datorii 24 mil euro si este exclusa pt 5 ani din Europa. Pt bani ai fi in stare sa susti orice.

valiza.epo
valiza.epo  •  13 Iulie 2015, 10:39

Radoi spune ca, in primele doua meciuri, atacantii nu au primit mingi de la mijlocasi. Pai, Tade ... sau Ronaldo, ce pot face fara mingi?! Se pare ca problema nu e in atac. Nu doar in atac...

Vezi toate comentariile (18)
Comentează