FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Ascund un meci televizat! » UPDATE / Steaua se disculpă pentru amicalul cu porţile închise

Articol de - Publicat vineri, 05 iulie 2013 00:00 / Actualizat vineri, 05 iulie 2013 10:50

UPDATE / Steaua a explicat într-un comunicat de ce partida cu Sheffield se va disputa cu porţile închise: " FC Steaua Bucureşti anunţă că, la fel ca şi în cazul partidei cu Notts County, jocul cu Sheffield Wednesday, de sîmbătă, ora locala 14:00, se va disputa fără spectatori. Facem precizarea ca această decizie nu aparţine clubului nostru, ci este o condiţie impusă de către conducerea Complexului St. George's Park. Motivul luării acestei decizii de către gazdele noastre este acela că terenurile de antrenament nu sînt prevăzute cu tribune, astfel încît nu se îndeplinesc condiţiile necesare pentru siguranţa spectatorilor".

*******

Steaua închide porţile la amicalul cu Sheffield Wednesday, ca să-şi apere secretele tactice, dar partida va fi transmisă în direct


Strategie stranie a lui Laurenţiu Reghecampf: ascunde echipa la ultimul amical dinaintea Supercupei cu Petrolul, în sensul că nu permite accesul spectatorilor la teren, dar meciul va fi televizat! Adică ploieştenii, adversarii din primul meci oficial al sezonului, pot vedea integral jocul roş-albaştrilor!

Partida cu Sheffield Wednesday se va juca sîmbătă, de la ora 16:00, în baza în care se află Steaua cantonată. Accesul la meci le este permis numai jurnaliştilor acceptaţi de către club, nu şi spectatorilor, pentru ca între ei să nu se infiltreze vreun "spion", însă meciul va fi transmis integral pe Look TV, deci Cosmin Contra şi restul "lupilor galbeni" au ocazia să observe toate manevrele tactice ale lui Reghecampf!

Metoda aceasta, a închiderii amicalelor, nu a funcţionat prea bine pentru formaţiile româneşti. Paulo Sergio a încercat-o la începutul anului, cînd o pregătea pe CFR Cluj pentru "dubla" cu Inter Milano, din Europa League. A crezut că ascunde un amical cu Rubin Kazan, în care testa tactica ultradefensivă pentru duelurile cu trupa lui Zanetti, însă ruşii au postat pe site-ul lor oficial imagini din joc, inclusiv fotografii realizate de sus, din tribună, în care se vedea clar dispunerea fotbaliştilor de la CFR, şi au anulat tot secretul antrenorului portughez. Rubin s-a răzbunat pe secretomania românilor şi a interzis filmarea amicalului pe care l-a disputat cu Steaua, în Austria, în primul cantonament al roş-albaştrilor din vara aceasta. Cînd au sesizat camerele TV pe marginea terenului, au avertizat că ies de pe teren dacă nu dispar obiectivele!

6 zile au mai rămas pînă la Supercupa României, Steaua-Petrolul, partida dintre cîştigătoarea campionatului şi cea a Cupei, joc care se va disputa pe Naţional Arena


"Am de muncit mult!"
Florin Niţă a declarat că transferul în Ghencea e realizarea carierei sale: "Este cea mai mare realizare din viaţa mea! Îmi doresc multă sănătate şi multe realizări cu echipa. Ciprian Tătăruşanu are o experienţă foarte mare, pe cînd eu trebuie să muncesc mai mult. Ne ajutăm unul pe celălalt, concurenţa ne va face să apărăm mai bine. Să dea Dumnezeu să trecem cu bine peste dubla cu macedonenii, e clar că trebuie să tratăm atent fiecare meci, mai ales în Champions League!".

Mîine e ultimul amical
Jucătorii Stelei vor avea mîine, în Anglia, ultimul meci de verificare înaintea partidei contra Petrolului din Supercupa României, programată pe 10 iulie. Partida de verificare contra celor de la Sheffield Wednesday va avea loc la baza de pregătire St. George's Park, fără ca publicul să aibă acces. Meciul va fi transmis în direct de la ora 16:00 pe Look TV, dar şi livetext pe GSP.RO. Roş-albaştrii au mai jucat două meciuri în Albion, cu Livingston, 4-1, şi cu Notts County, 2-0.

Conduc topul infracţiunilor
Jandameria Capitalei a făcut evaluarea activităţii infracţionale şi contravenţionale pe arenele sportive din Bucureşti în sezonul trecut. Fanii Stelei au fost cei mai amendaţi de autorităţi (26 de infracţiuni), urmaţi de cei de la Rapid şi Dinamo, 23, respectiv 15 infracţiuni: "În urma analizei numărului de contravenţii şi de sancţiuni aplicate suporterilor rezultă o scădere cu aproximativ 70% faţă de sezonul trecut".

A ales Dnepr, nu Steaua
Fundaşul Alexandru Vlad, 27 de ani, a ales în cele din urmă oferta celor din Ucraina, de la Dnepr, şi nu pe cea a Stelei. "Este un transfer foarte bun pentru Pandurii pe o sumă foarte frumoasă", a precizat Eugen Pîrvulescu, preşedintele gorjenilor. La Dnepr, Vlad va avea 30.000 de euro pe lună, iar aceştia au plătit pe jucător 2 milioane de euro.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (56)
montrealez
montrealez  •  05 Iulie 2013, 15:03
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

Ai dreptate, ca defapt astea sunt articole facute pt voi mah. Si voi si tuciurii aveti nevoie de alinari sufletesti, iar articolele astea sunt facute sa va atraga atentia asupra Stelei si sa nu va uitati in curtea voasrta. Eu v-as sfatui sa va uitati acum in curtea voastra pt ca n-o mai aveti mult. Copos baga Rapidu in faliment 100% si Dinamo face campania de achizitii din TRIAL-uri. Asa tata, veniti si radeti de noi, ca la voi e ROZA a dracu' treaba.

simohayha
simohayha  •  05 Iulie 2013, 14:06
Postat de steaua1986forever pe 05 Iulie 2013, 13:47

Ce articol penibil....pai vedeti explicatia chiar pe primul paragraf de ce nu sunt 'spectatori' adica niste jurnalisti rataciti in cautare de senzational. De unde ati ajuns voi la "Steaua închide porţile la amicalul cu Sheffield Wednesday, ca să-şi apere secretele tactice" ? Voi sunteti sanatosi la cap? Sau vreti sa bateti noi recorduri de penibil?

E clar ca GSP se razbuna de-a dreptul mitocaneste pt. faptul ca nu mai sunt acceptati in preajma Stelei. Iar Craitoiu dinamovistul are ocazia sa refuleze ...

steaua1986forever
steaua1986forever  •  05 Iulie 2013, 13:47

Ce articol penibil....pai vedeti explicatia chiar pe primul paragraf de ce nu sunt 'spectatori' adica niste jurnalisti rataciti in cautare de senzational. De unde ati ajuns voi la "Steaua închide porţile la amicalul cu Sheffield Wednesday, ca să-şi apere secretele tactice" ? Voi sunteti sanatosi la cap? Sau vreti sa bateti noi recorduri de penibil?

Vezi toate comentariile (56)
Comentează