FOTBAL  »  Superliga  »  FC BOTOȘANI

Asta, da afacere, dacă se face! FC Botoșani se pregătește să dea lovitura cu Diego Fabbrini

Articol de - Publicat marti, 22 ianuarie 2019 20:00

Botoșănenii sunt aproape de a finaliza o afacere mare pentru club: cedarea lui Diego Fabbrini (28 de ani) în străinătate, fie la Ludogoreț, fie în Rusia, pe jumătate de milion de euro, după ce, în vară, l-au adus gratis pe italian.

Asta, da afacere, dacă se face! FC Botoșani l-a adus gratis în vară pe Diego Fabbrini, iar peste două zile poate să ia peste 500.000 de euro pe el.

Moldovenii discută cu două cluburi din Europa pentru transferul definitiv al fotbalistului care a impresionat în sezonul de toamnă, chiar dacă a marcat numai de două ori, cu Dinamo (2-0) și cu Craiova (2-1). Mâine, gruparea din nordul țării trebuie să primească un răspuns concret cu privire la eventuala afacere.

"N-a mai întrebat nimeni din România de el în ultima vreme, în afară de CFR Cluj. Vom vedea ce va fi în perioada imediat următoare. Oricum, sub 500.000 de euro nu pleacă nicăieri", a comentat finanțatorul Valeriu Iftime pentru Gazetă.

Zilele trecute s-a vorbit de un interes al lui Ludogoreț Razgrad pentru Fabbrini, dar se mai așteaptă un răspuns clar din prima ligă din Rusia.

Botoșănenii au un atu acum. În această iarnă, pot decide dacă-l opresc sau îl vând pe italian, ei decid. La vară, dacă vine o ofertă, iar jucătorul e de acord cu ea, nu-l mai pot împiedica pe Fabbrini să plece, decizia e la el. 

2 goluriîn 15 meciuri a reușit italianul pentru moldoveni în ediția de toamnă, în toate competițiile

1prezență are fotbalistul de 28 de ani în prima reprezentativă a Italiei

11 formațiisunt în CV-ul fotbalistului: Empoli, Udinese, Palermo, Watford, Siena, Millwall, Birmingham, Middlesbrough, Spezia, Oviedo și FC Botoșani

 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează