LIGA 1  ·  FC BOTOȘANI

Asta, da afacere, dacă se face! FC Botoșani se pregătește să dea lovitura cu Diego Fabbrini

Articol de — Marti, 22 Ianuarie

Botoșănenii sunt aproape de a finaliza o afacere mare pentru club: cedarea lui Diego Fabbrini (28 de ani) în străinătate, fie la Ludogoreț, fie în Rusia, pe jumătate de milion de euro, după ce, în vară, l-au adus gratis pe italian.

Asta, da afacere, dacă se face! FC Botoșani l-a adus gratis în vară pe Diego Fabbrini, iar peste două zile poate să ia peste 500.000 de euro pe el.

Moldovenii discută cu două cluburi din Europa pentru transferul definitiv al fotbalistului care a impresionat în sezonul de toamnă, chiar dacă a marcat numai de două ori, cu Dinamo (2-0) și cu Craiova (2-1). Mâine, gruparea din nordul țării trebuie să primească un răspuns concret cu privire la eventuala afacere.

"N-a mai întrebat nimeni din România de el în ultima vreme, în afară de CFR Cluj. Vom vedea ce va fi în perioada imediat următoare. Oricum, sub 500.000 de euro nu pleacă nicăieri", a comentat finanțatorul Valeriu Iftime pentru Gazetă.

Zilele trecute s-a vorbit de un interes al lui Ludogoreț Razgrad pentru Fabbrini, dar se mai așteaptă un răspuns clar din prima ligă din Rusia.

Botoșănenii au un atu acum. În această iarnă, pot decide dacă-l opresc sau îl vând pe italian, ei decid. La vară, dacă vine o ofertă, iar jucătorul e de acord cu ea, nu-l mai pot împiedica pe Fabbrini să plece, decizia e la el. 

2 goluriîn 15 meciuri a reușit italianul pentru moldoveni în ediția de toamnă, în toate competițiile

1prezență are fotbalistul de 28 de ani în prima reprezentativă a Italiei

11 formațiisunt în CV-ul fotbalistului: Empoli, Udinese, Palermo, Watford, Siena, Millwall, Birmingham, Middlesbrough, Spezia, Oviedo și FC Botoșani

 

Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
10:55 Tenis

Roland Garros

Eurosport
12:00 Tenis, WTA

Turneul din Strasbourg

Digi 2
14:35 Ciclism

Turul Italiei

Eurosport
18:30 Fotbal, Liga 1

Hermannstadt - Botoșani

Digi 1, Telekom 1, Look
18:45 Tenis, ATP

Turneul din Geneva

Eurosport
20:30 Fotbal, Liga 2

Universitatea Cluj - Sportul Snagov

Digi 1, Telekom 1, Look
Program TV complet

Liga 1

Play-off