FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA

Astra a început sărbătoarea după aflarea verdictului în cazul Șumudică: "O vom face fără bere"

Articol de GSP - Publicat marti, 08 martie 2016 17:05

Dani Coman, președintele Astrei, s-a arătat mulțumit de decizia Comisiei de Recurs în cazul Marius Șumudică.

Antrenorului giurgiuvenilor i-a fost redusă pedeapsa de la 6, la două luni, iar sancțiunea a fost suspendată până la finalul acestui sezon. Astfel, tehnicianul Astrei va putea sta pe banca echipei la meciurile din play-off.

"Vom sărbători revenirea lui Şumudică astăzi la antrenament. Dar vom sărbători fără bere. Sunt convins că decizia de astăzi îi va motiva şi mai tare pe jucători. Sper să depăşim momentele grele, pentru că vor urma altele şi mai grele", a spus Coman la Radio Sport 1.

"Stăteam cu el în birou, iar când începeau antrenamentele pleca prin oraş să se plimbe, că nu putea să se ducă acasă" Dani Coman

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
merace
merace  •  08 Martie 2016, 22:16

Eu as propune ca toti oamenii din fotbal sa aiba voie sa joace la pariuri, dar sa faca publice toate biletele jucate, iar daca pariaza pe echipa lor, sa poata paria doar pe victorie!

1043115309049904
Radu Musat  •  08 Martie 2016, 18:36

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

alexbarosanu
alexbarosanu  •  08 Martie 2016, 18:21

BRAVO FEDERATIEI .ANTRENORI JUCATORI POFTITI LA PARIURI CA FEDERATIA VA INCURAJEAZA BA VA DA SI BANI SA PARIATI PE ECHIPELE VOASTRE.BRAVO VEZI CA SEPOATE ???

Vezi toate comentariile (5)
Comentează