FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA

Astra a transferat jucătorul dorit și de Dinamo: "Are un CV interesant"

Articol de GSP - Publicat vineri, 21 septembrie 2018 22:06

Astra Giurgiu a anunțat transferul internaționalului de tineret moldovean Victor Stînă, jucător dorit și de Dinamo în această vară, chiar antrenându-se câteva zile sub comanda lui Florin Bratu. Deși l-a dorit pe jucător, transferul acestuia la formația alb-roșie a căzut.

"Clubul nostru a obţinut astăzi semnătura internaţionalului de juniori moldovean Victor Stînă (20 ani), jucător ce a evoluat ultima dată pentru Zimbru Chişinău. Acesta a semnat cu Astra un angajament valabil pentru 5 sezoane.

Născut în 1998, Stînă are un “CV” interesant în prima ligă a Moldovei, adunând, pentru Zimbrul, nu mai puţin de 44 meciuri şi 6 goluri, el fiind şi internaţional U 21 şi U 19. Bun venit, Victor Stînă şi la cât mai multe succese în tricoul echipei noastre!", se precizează în comunicatul giurgiuvenilor.

Flavius Stoican, antrenorul celor de la Iași, l-a pregătit pe Stana în urmă cu două sezoane și a oferit o caracterizare pentru GSP.ro.

"Eu l-am debutat la Zimbru. Este un băiat liniștit, cuminte, cu caracater în afara terenului. Este mai mic de statură, dar foarte tehnic, știe fotbal. Îl cunosc de acum 2 ani și era bun pentru Modova. Bănuiesc că a mai crescut. Poate să joace în spatele vîrfului, dar nu e nici Nistor care e mai perpendicular pe poartă, nici Palici, care joacă mai jos. Seamănă la stil cu Cicâldău", a declarat Stoican.

175.000 €e cota de piață a lui Stînă, conform transfermarkt.de

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
sex.deep
sex.deep  •  26 Septembrie 2018, 21:26

Asta era bun la FCSB si titlul era: "Becali își ia Stînă !"

Vezi toate comentariile (1)
Comentează