FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA GIURGIU - CFR CLUJ 1-5

ASTRA - CFR 1-5 // Gigi Becali, pus la punct! Patronul FCSB, ironizat pe Facebook de un oficial al lui CFR Cluj

Gigi Becali e la un pas să piardă titlul pentru al patrulea an la rând // FOTO: Arhivă Gazeta Sporturilor
Gigi Becali e la un pas să piardă titlul pentru al patrulea an la rând // FOTO: Arhivă Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat marti, 07 mai 2019 09:06

Victoria lui CFR Cluj cu Astra Giurgiu, 5-1, i-a descătușat pe ardeleni. Deși Dan Petrescu e încă temperat și anunță că lupta nu s-a încheiat, Ioan Ivașcu, juristul clujenilor, a dat startul petrecerii și a trecut la ironii la adresa lui Gigi Becali, finanțatorul contracandidatei FCSB. 

Ironiile lui Ivașcu îl vizează în mod direct pe Gigi Becali, care îl atacase dur pe Dan Petrescu, antrenorul CFR-ului, în ziua meciului. 

„Uite-o că nu-i... La data de 06 Mai a.c., Poliţia municipiului Giurgiu a fost sesizată cu privire la faptul că, în data de 06 Mai a.c., o femeie, vârstă necunoscută, a plecat de la stadionul «Marin Anastasovici» extrem de supărată.

Femeia dispărută se numeşte «Baba Pricina» şi are următoarele semnalmente: înălţime 1.78 m, ochi căprui, faţa ovală, păr cârlionțat, constituţie atletică si purta un trening cu însemnele latifundiarului - FCSB.

Toţi cei care pot da relaţii în vederea localizării persoanei dispărute să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie din Pipera sau să se prezinte de urgență la Palatul din Aleea Alexandru, nr. 1 - București! Recompensa pentru detaliile sus menționate constă în una bucată medalie cu inscripția numărului 2”, a scris Ioan Ivașcu pe contul său de Facebook.

Ioan Ivașcu

Vezi și: Gigi Becali, atac frontal la Dan Petrescu: „Ai venit la echipa asta la care au muncit alții! O să se arate «baba pricina»”

CFR CLUJ, TOT MAI APROAPE DE TITLU

Clujenii sunt lideri, cu 47 de puncte și un avans de 5 lungimi față de FCSB. Echipa lui Dan Petrescu mai are de jucat acasă, cu CSU Craiova, și în deplasare, cu FCSB. Derby-ul din ultima etapă a play-off-ului ar putea să nu mai conteze, dacă Țucudean&co. reușesc un punct în duelul de etapa viitoare cu Craiova.

Vezi și: CALCULE TITLU // FCSB, campioană doar printr-o MINUNE! Cum ar mai putea pierde CFR titlul #5

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (12)
1199689630128212
DM Păvăloiu  •  08 Mai 2019, 07:02
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

Numai tu mai lipseai pe aici...

751837751885419
Das Dass  •  07 Mai 2019, 20:00

s a fim seriosi totul a fost stabilit de mult

1745flo
1745flo  •  07 Mai 2019, 12:25
Postat de Filipy Sv pe 07 Mai 2019, 11:25

După meciul cu Dudelange astept comentarii

Nu va e jena sa comentati de altii, voi care ati fost eliminati de Moti si o echipa sateasca din Bulgaria?

Vezi toate comentariile (12)
Comentează