FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA - CHINDIA 1-2

ASTRA - CHINDIA 1-2 // Concluziile lui Bogdan Andone: „Asta ne-a dezechilibrat”

Bogdan Andone, antrenor Astra Giurgiu
Bogdan Andone, antrenor Astra Giurgiu

Articol de GSP - Publicat vineri, 07 februarie 2020 22:37

Bogdan Andone (45 de ani), tehnicianul Astrei Giurgiu, a vorbit după meciul modest făcut de formația sa împotriva Chindiei Târgoviște (1-2).

Vezi AICI programul etapei #24 din Liga 1

Vezi AICI clasamentul actualizat din Liga 1

„La 0-0 am făcut schimbări ofensive, riscând puțin. Știam că acest lucru ne va dezechilibra ca echipă. Din păcate, nu am reușit să punem presiune în atac, iar pe fază defensivă am cedat. Acum e obligatoriu să câștigăm meciul de la Sibiu.

Suntem pe loc de play-off în momentul de față. Dacă ne impuneam în această seară, eram 95% în play-off. Trebuie să rămânem motivați și concentrați. Ne-ar fi ajutat o execuție de-ale lui Budescu, normal. Ar fi fost nevoie de un jucător care să facă diferența la astfel de meciuri. Vom vedea și starea fizică a lui Ioniță. Din punctul meu de vedere, am controlat meciul în cea mai mare parte”, a afirmat Andone, la Look Plus.

„În proporție de 90% am controlat acest meci. Puteam să fim mult mai oportuniști, să tragem la poartă și să înscriem. Dacă luam cele 3 puncte în această seară, eram în proporție de 99% în play-off. Sperăm să punem stop acestei serii negre și să batem în partida următoare pentru a nu avea emoții la final. Este un campionat strâns, diferența de puncte nu e foarte mare”
Gabi Enache, fotbalist Astra Giurgiu

vezi și:

FCSB // Gigi Becali îi răspunde dur lui Valeriu Iftime: „Să se astâmpere! Dacă nu, asta o să fac”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (4)
liviu.neagoe
liviu.neagoe  •  08 Februarie 2020, 15:26

Eu cred ca, pasta de mici stricata, pentru gratar, v-a destabilizat. Ia vedeti ce-i cu ala de face reteta, nu cumva a fost interceptat de echipele adverse, sa va faca voua rau?...

breitner
breitner  •  08 Februarie 2020, 08:27

Astra joaca in doar 10 jucatori (alibleg fara budescu e nimeni). Daca il baga si pe Ionita vor juca in 9!

1416473541823946
Catalin Fasola  •  08 Februarie 2020, 00:17

Blaturile,casele de pariuri va dezechilibrat !

Vezi toate comentariile (4)
Comentează