FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB // Gigi Becali îi răspunde dur lui Valeriu Iftime: „Să se astâmpere! Dacă nu, asta o să fac”

Gigi Becali, finanțator FCSB
Gigi Becali, finanțator FCSB

Articol de GSP - Publicat vineri, 07 februarie 2020 20:16

Gigi Becali (61 de ani), finanțatorul celor de la FCSB, i-a oferit o replică dură lui Valeriu Iftime, patronul lui FC Botoșani, după comentariile pe care acesta le-a făcut la adresa vicecampioanei României.

Lui Iftime i-am dat mesaj și i-am zis: «Dacă nu te astâmperi, o să ți-l iau și pe Chindriș, gratis, ca pe celălalt». Mi-a zis că Miron (n.r. fotbalistul transferat de FCSB de la Botoșani în această iarnă) e complot împotriva lui și că îl ajută pe Hagi, pe nașul meu, să intre în play-off. După l-am sunat și i-am spus: «Bă, tu ce complot visezi?»”, a declarat Becali, la TV Digi Sport.

Valeriu Iftime a lansat un atac violent la adresa cuplului Gigi Becali - Vintilă: pe primul îl acuză că distruge jucătorii mediatic, iar pe antrenor îl pune la zid din cauza „bramburelii pe care a făcut-o cu tactica din repriza a doua a meciului cu CFR” (Toate detaliile, AICI).

MULTE AFACERI ÎNTRE IFTIME ȘI BECALI

În ultimii ani, FCSB a reprezentat o sursă de venit extrem de importantă pentru FC Botoșani. Clubul din Moldova a vândut nu mai puțin de 6 fotbaliști către gruparea roș-albastră: Golofca, Mihai Roman, Moruțan, Oaidă, Soiledis și Miron au ajuns în curtea actualei vicecampioane, însă Golofca și Roman au eșuat deja și s-au întors la Botoșani. 

Match Preview FCSB - Clinceni

vezi și:

VOLUNTARI - DINAMO // FOTO Fanii dinamoviști se vor gândi la ce e mai rău » Cum a apărut Deian Sorescu la ultima conferință de presă

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping

Valentin Ceaușescu, apariție rară la petrecerea Stelei » Cum arată acum fiul lui Nicolae Ceaușescu


Comentarii (79)
roja_azul76
roja_azul76  •  08 Februarie 2020, 10:30
Postat de samertx pe 08 Februarie 2020, 00:37

Ca „și” tine sunt mulți specialiști, metre. :))

In schimb, nu sunt mulți ca tine! Te felicit, ai atins perfecțiunea!:))

emil1986
emil1986  •  08 Februarie 2020, 10:13
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

La medic cand iti faci o programare?

samertx
samertx  •  08 Februarie 2020, 00:52
Postat de samertx pe 08 Februarie 2020, 00:37

Ca „și” tine sunt mulți specialiști, metre. :))

Ni se zice chibiți, chibițăm o eventuală chemare sub tricolor a unui experimentat fotbalist aflat în pragul retragerii. Mi se pare de bun simț să pun sub semnul întrebării decizia antrenorului, cu atât mai mult a chematului. Unul retras de bună voie și nesilit de nimeni. Pleiada de observatori trimiși- cei care se duc la meciuri interne și internaționale- n-au găsit unul să acopere acel post? De ce sunt plătiți de federație dacă nu aduc un plus? Sunt fotbaliști mai buni decât Săpunaru în acest moment. Trebuie doar să-i monitorizezi. Este un meci ce se joacă într-o singură manșă, aduci pe cei ce joacă, nu reactivi fosile! Noapte bună!

Vezi toate comentariile (79)
Comentează