FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA - CHINDIA 1-2

ASTRA - CHINDIA 1-2 // Ioan Niculae, discurs furibund: „E vorba de prostie și îngâmfare! Jucătorii și-au luat-o în cap”

Ioan Niculae, captură TV Telekom Sport
Ioan Niculae, captură TV Telekom Sport

Articol de GSP - Publicat vineri, 07 februarie 2020 21:58

Ioan Niculae (65 de ani), patronul Astrei Giurgiu, a fost extrem de nervos la sfârșitul partidei în care echipa sa a pierdut acasă împotriva Chindiei Târgoviște, scor 1-2 (Neguț '80, Yameogo '83 / Răduț '90+2).

Vezi AICI programul etapei #24 din Liga 1

Vezi AICI clasamentul actualizat din Liga 1

„E vorba de prostie și de îngâmfare. Jucători care n-au evoluat mai mult de 2 meciuri bine, în loc să fie cu gândul la fotbal, și-au luat-o în cap! Și cu Dinamo au zis că apare marea echipă Astra și adversarul se dă la o parte (n.r. giurgiuvenii au pierdut etapa trecută în Ștefan cel Mare, 0-2).

Cât am fost modești și am avut bun simț, am avut rezultate. Acum, echipa e dezlânată, fără personalitate.

Nu cred că sunt probleme legate de calificarea în play-off. Până la urmă, care e problema?! Nu e nimic în play-off. Nebunia asta n-o înțeleg. Calificarea în play-off nu e nimic, singurul avantaj e că poți să joci într-o cupă europeană”, a declarat Niculae după meci.

„N-are legătură cu Budescu, echipa joacă cu mult mai mulți jucători”
Ioan Niculae despre absența lui Constantin Budescu, accidentat în primele 2 meciuri oficiale din 2020

„Ne-au înscris două goluri pe contraatac. Ne-am considerat deja în play-off. Am crezut că vom lua punctele ușor, însă nu e așa. Trebuie să facem orice pentru a obține următoarele puncte puse în joc. Cred că în actul secund am fost delăsători. Deocamdată suntem în play-off, suntem în obiectiv. Depinde totul numai de noi”
Mihai Răduț, fotbalist Astra Giurgiu

vezi și:

ASTRA - CHINDIA 1-2 // VIDEO+FOTO » Surpriză mare la Giurgiu: Astra a fost lamentabilă, iar Chindia a dat lovitura pe final: 2 goluri în 3 minute!

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (19)
raducallin
raducallin  •  08 Februarie 2020, 12:26

DA-le banii *** *** ,ca nu sunt *** cum erau mata si cu tac-tu.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ray51
ray51  •  08 Februarie 2020, 10:52

Aseara nu-mi venea sa cred. Dupa reactia portanului, pardon patronului, s-ar parea ca slujbasii (a se citi jucatorii) vor sa-l trezeasca la 'realitatea' cotidiana pe Niculae.

fibra
fibra  •  08 Februarie 2020, 10:07

Poate sunt satui jucatorii de promisiuni si vor sa se respecte contractele.

Vezi toate comentariile (19)
Comentează