FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA - CHINDIA 1-2

ASTRA - CHINDIA 1-2 // VIDEO+FOTO » Surpriză mare la Giurgiu: Astra a fost lamentabilă, iar Chindia a dat lovitura pe final: 2 goluri în 3 minute!

Captură TV Telekom Sport +2   FOTO
Captură TV Telekom Sport

Articol de - Publicat vineri, 07 februarie 2020 20:30

Chindia Târgoviște a învins în deplasare Astra Giurgiu, scor 2-1 (Neguț '80, Yameogo '83 / Răduț '90+2), în primul meci al etapei cu numărul 24 din Liga 1.

Chindia a dezmembrat în ultimele 10 minute echipa lui Bogdan Andone, echipă blocată pe zero în acest început de an în care anunța că trage la titlu.

Frig, puțină zăpadă, decor de iarnă, la Giurgiu, unde Astra încerca să-și revină după șocul cu Dinamo, pe pielea micuței Chindia. Budescu lipsește încă o dată, iar atunci când unul dintre "gemenii" lui Bogdan Andone nu e pe teren, lucrurile scârțâie.

Alibec e cu poftă de joc, el driblează, el pasează, el centrează, intră ca un vifor prin apărarea adversă, însă Benga, Diallo și compania sunt de netrecut. Nici nu-l prea ajută nimeni. Astra se zvârcolește, forțează, dar mereu totul se năruie acolo, în preajma careului. Doar Tamaș încearcă să mai aducă ceva lumină cu diagonalele lui. Cuminte, organizată, țepoasă, Chindia nu lasă culoare. Are chiar prima ocazie, dar Lazar a scos șutul lui Berisha (35). Răspunde Begue, însă și Moldovan e unde trebuie.

Măcel de final

Neputința gazdelor a fost ca o injecție cu tupeu pentru Chindia. Giurgiuvenii se chinuie să iasă, să ajungă dincolo, să creeze ceva. Așteaptă totul de la Alibec. Intră și Fatai, poate așa merge. Aș! Nimic, nimic! Chindia nu așteaptă invitații. Yameogo o dă în bară, de avertisment. Neguț lovește primul, apoi Yameogo taxează și el degringolada totală. Chidia se joacă cu ocaziile. În prelungiri, Răduț doar reduce dezastrul. Dar Astra a rămas înghețată în 2020, e pe zero. Grijile retrogradării sunt uneori mai bune decât pretențiile la titlu. Iar Bogdan Andone e în pericol.

Astra - Chindia 1-2

  • Au marcat: Răduț '90+2 / Neguț '80, Yameogo '83

Vezi AICI statisticile meciului!

Vezi AICI VIDEO cu cele mai importante faze!

156 de spectatoriau asistat la această partidă

Astra: Lazar - Enache, Dandea, Tamaș, Trusescu - Răduț, Simion, Crepulja, Gheorghe - Begue, Alibec
Rezerve: Kitanov, Bruno, Graur, Fatai, Biceanu, Gheorghe, Dima
Antrenor: Bogdan Andone

Chindia: Moldovan - Martac, Benga, Diallo, Ioniță - Piftor, Rață, Bic, Yameogo - Ivancic, Berisha
Rezerve: Popescu, Dinu, Dumitrașcu, Negrea, Neguț, Burlacu, Dangubic
Antrenor: Viorel Moldovan

Stadion: „Marin Anastasovici”, Giurgiu
Arbitru: Cătălin Buși / Asistenți: Imre-Laszlo Bucsi, Stelian Slabu

Vezi și:

VOLUNTARI - FCSB 1-2 // Olimpiu Moruțan: „Să știți că nu dorm în mașină! Am o casă și vreau să îmi mai cumpăr ceva”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (43)
207979096630676
Popirlan Ionel  •  08 Februarie 2020, 15:03

mai este o echipa care are asa,,multi''suporteri...impachetatorii de peste stiu ei care este.

cneius
cneius  •  08 Februarie 2020, 09:14

"Iar Bogdan Andone e în pericol." ???

mozart.48
mozart.48  •  08 Februarie 2020, 02:24
Postat de samertx pe 07 Februarie 2020, 23:27

Este vina ligii. Nu poți să ai pretenția să-ți vină spectatori în tribună la -5 grade Celsius, pe un vânt pătrunzător de 50 km/h. Ce motiv i-ar face să suporte două ore în acele condiții? Să-și perecliteze sănătatea pentru nimic? Îl văd pe sticlă, la o temperatură ambientală propice corpului uman, cu un ceai, un pahar de coniac, vin, bere în față. Simplu și normal. Ai condiții, te duci pe stadion, nu ai condiții? există televeziunile, alternativa, de!

“un pahar de coniac, vin, bere în față”...Te tratezi, Moș Samy, nu jucărie!:)))

Vezi toate comentariile (43)
Comentează
Close