FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA - CRAIOVA 1-0

ASTRA - CRAIOVA 1-0 // Victor Piţurcă: „Am intrat în depresie. M-am obişnuit cu înfrângerile”

Articol de GSP - Publicat duminica, 08 decembrie 2019 22:51

Victor Piţurcă (63 de ani), antrenorul celor de la CS Universitatea Craiova, şi-a criticat jucătorii la finalul partidei cu Astra Giurgiu, 0-1. 

„Nu ştiu dacă se poate vorbi de o criză. Am ratat, dar fotbalul se joacă pe goluri. Tot noi am controlat şi repriza secundă. Am intrat într-o depresie fotbalistică şi am jucat la întâmplare. A avut Astra vreun ritm? Nu se pune problema de aşa ceva. Astra s-a apărat, cum a făcut mereu. A fost vorba de circulaţia mingii, de ultima pasă. 

Am avut oportunităţi să marcăm în prima repriză, dar n-am făcut-o şi s-a întâmplat ce s-a întâmplat. Nu sunt nervos, sunt supărat. De ce aş fi nervos? M-am obişnuit cu înfrângerile la Craiova, nu mai sunt nervos. Mai sunt două jocuri şi trebuie să obţinem toate punctele. 

Concluzia e una singură: jucăm, ne dominăm adversarii, dar nu reuşim să marcăm. Nu sunt mulţumit de nimeni în momentul când pierd. Ivan a avut o problemă, aş fi început cu el titular”, a spus Piţurcă, la Look Sport. 

4 înfrângeriare Piţurcă în mandatul său de la CS Universitatea Craiova

Vezi AICI toate detaliile de la partida Astra - Craiova!

Joci constant la pariuri? Avem un test pentru tine – răspunsurile sunt foarte importante! 

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (30)
908074729289300
Radulescu Aurel  •  09 Decembrie 2019, 16:15
Postat de becail pe 08 Decembrie 2019, 23:14

Asta este valoare lu' nea Piti! Ani de zile a jucat fotbal la cacealma...Cu el pe banca, Craiova s-ar putea sa ajunga in play-out. :)))

Cred ca vestiarul l-arunca afara,cat sa mai suporte si copiii aia atata umilinta si bataie de joc?

908074729289300
Radulescu Aurel  •  09 Decembrie 2019, 16:01
Postat de George Adrian Popescu pe 09 Decembrie 2019, 11:19

Concluzia este una singura: nu jucam nimic! Pe vremea lui Mangia intram in careul advers, puneam presiune pe adversar si eram aproape de poarta. Dovada ca obtineam foarte multe lovituri de pedeapsa. Acum este sarbatoare cand doar reusim sa intram in careul advers caci toata filozofia se reduce la pase intre fundasi sau la pase laterale, ca la handbal. Sigur, bifam la posesie, dar este asa de sterila ca si pana pe Piturca ar trebui sa il sperie. Ar trebui dar nu se intampla. De cand a venit La Craiova marele antrenor are un singur discurs: scuze, scuze, scuze, cu vinovatii in toate partile dar nu si la el. Totusi, venind mare stab la Craiova actiunile lui eu excelat intrun singur sens, anume sa scoata jucatorii de baza din lot; Pigliacelli, Martic, Mateiu, Barbut, Roman, Vatejelu, la care am putea sa il adaugam si pe Ionita. Te sperii, cand citesti. Mai ales cand nici macar unul dintre inlocuitorii lor nu s-a dovedit a fi mai bun. Sa mai vorbim ca Universitatea este singura echiupa care nu are o echipa de start cristalizata? Cum sa se creeze relatii de joc functionale daca nici macar 2 etape consecutive nu se foloste acelasi lot? La noi, fundasii joaca mijlocasi la inchidere iar extremele pe post de varf, portarul de baza este trimis in tribuna, iar logica de atac lipseste cu desavarsire. Si, in aceste conditii, cum sa nu te intrebi, dat fiind ca si rezultatele sunt groaznice: ce fel de antrenor este acesta?

Daca,nu citeam acest frumos comentariu,si uitasem ca Ionita mai este jucatorul Craiovei. Asta-i situatia,cand schimba toata ziua,buna ziua echipa,am si uitat ce lot mai are Craiova. Ce ar mai fi de spus,din pacate Piturca este inca antrenor la Craiova.

875360749272795
Costi Corabu  •  09 Decembrie 2019, 11:32

Corect !

Vezi toate comentariile (30)
Comentează