FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA GIURGIU - CSU CRAIOVA

Astra - CSU Craiova // Marcel Popescu, înțepătură înainte de duelul direct cu Astra: „Costel Enache nu este Hagi. Ei nu pot face ce a făcut Viitorul”

Articol de GSP - Publicat vineri, 19 aprilie 2019 11:47

Marcel Popescu, manager general la CSU Craiova, a prefațat duelul cu Astra Giurgiu din runda cu numărul 6 din play-off.

  • Astra Giurgiu - CSU Craiova se va juca azi, de la ora 21:00. Partida poate fi urmărită liveTEXT pe GSP.ro și în direct la TV Telekom Sport, TV Digi Sport și Look Sport.

„Astra, în opinia mea, este preocupată de Cupă. Acum nu știu dacă această preocupare aduce și schimbări majore. Meciul cu CFR îl vor juca abia miercuri, deci nu știu ce să cred. Se poate ca Enache să lase 2-3 jucători în afara lotului. Dar nu poate să schimbe echipa, cum a făcut Gică Hagi la meciul cu ei. Astra nu cred că poate la momentul actual să facă ce a făcut Hagi, vorbesc strict de ei acum”, a declarat Popescu la Pro X.

Astra Giurgiu s-a impus în turul cu CFR Cluj, din semifinalele Cupei României, cu 3-1, în timp ce Craiova a pierdut cu 1-2 în fața Viitorului. 

Astra este pe locul 5 în play-off, cu 24 de puncte. Craiova este pe locul 3, cu 30 de puncte.

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Citește și:

Astra - CSU Craiova » Corneliu Papură debutează pe banca oltenilor + Jucători indisponibili + cote

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
207979096630676
Popirlan Ionel  •  19 Aprilie 2019, 17:23

ce intepaturi vad ***,ei sint obisnuiti cu intepaturile *** prin neacreditare...***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

observator_federal
observator_federal  •  19 Aprilie 2019, 13:25

M-aș fi așteptat ca FRF Comisia de Disciplină să comunice chiar azi - în ziua meciului lor cu craiovenii - decizia de sancționare "simbolică" a Astrei și Fcsb, atât cât să justifice violența verbală (dar și în teren) împotriva Universității... Văd însă că se întârzie, inexplicabil...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează