FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA GIURGIU

ASTRA // Dani Coman, după calificarea în play-off: „Jucătorii au avut cea mai mare primă de până acum”

Articol de GSP - Publicat luni, 24 februarie 2020 11:29

Dani Coman (40 de ani), președintele celor de la Astra, a declarat că fotbaliștii giurgiuvenilor au avut prime foarte mari după egalul cu Sepsi (2-2), care a asigurat calificarea echipei în play-off.

„Într-adevăr, nu suntem la zi cu banii, dar nu a plecat nimeni neplătit de la Astra, chiar dacă au mai fost întârzieri. Jucătorii au depus o muncă grea. Aseară au avut cea mai mare primă de până acum. În afara primelor pe care fiecare jucător le are contract, au avut bonusuri suplimentare la fiecare meci.

Este meritul lor că au adunat puncte, că au luat acele prime. Și al antrenorilor, pentru că și ei au muncit, au fost zi de zi la antrenamente. S-au pregătit bine, din punctul meu de vedere”, a afirmat Coman, la TV Digi Sport.

„Acum, îl așteptăm în vestiar pe Niculae să vină să ne dea banii! Pe toți! Trebuie să vină și să ni-i dea. Eu atât spun: trebuie să ne dea tot! Nu mă interesează altceva, discuțiile din presă. Să ne dea ce avem de luat, ce ne-a promis” 
- Gabi Tamaș, după Astra - Sepsi 2-2

COMPONENȚA PLAY-OFF-ULUI DIN LIGA 1

Gaz Metan și Astra Giurgiu merg în play-off alături de CFR, Craiova, FCSB și Botoșani, după rezultatele de duminică, 23 februarie. Viitorul lui Gică Hagi rămâne pe dinafară, pentru prima dată de la introducerea acestui sistem. 

Clasament Liga 1

EchipăMeciuriPuncte
1. CFR Cluj2549
2. Craiova2546
3. FCSB2644
4. Gaz Metan2643
5. Astra2642
6. Botoșani2542
7. Viitorul2640

CITEȘTE ȘI:

Dan Petrescu „mușcă” din contestatari: „N-am fost atât de apreciați pe cât ar fi trebuit!”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează